VetJobs bestaat 10 jaar en om dat te vieren krijgt u 10% korting! Gebruik de kortingscode : vetjobs10

Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 2744

Tijd voor een nieuwe werkplek? Durf jij die stap te zetten? Bij Dierenkliniek Capelle zijn wij op zoek naar een extra dierenarts gezelschapsdieren.

Wij zijn een zelfstandige, moderne kliniek die zich in 2016 nieuw heeft gevestigd in Capelle aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam. Wij werken met nieuwe apparatuur en doen bijna al onze bloed- en urine onderzoeken in huis. Daarnaast hebben we een digitale en een dentale röntgen, een gloednieuwe echo, gasanesthesie met automatische beademing en bewaking, een bloeddrukmeter en andere fijne tools. De kliniek is nog steeds groeiende. Op dit moment bestaat ons team uit 2 dierenartsen en 5 paraveterinairen. Wij hechten veel waarde aan een goede en open sfeer binnen onze kliniek en ondernemen met enige regelmaat leuke activiteiten. Onze klanten beschrijven ons vooral als prettig en betrokken. Wij behandelen onze patiënten alsof het onze eigen dieren zijn.

Wij bieden een afwisselende baan met uren in overleg, 20 tot 30+ uur is mogelijk verdeeld over 3 of 4 dagen. Je krijgt begeleiding om je draai in het team zo snel mogelijk te vinden en werkt nauw samen met een collega dierenarts. Er zijn altijd ervaren paraveterinairen in de buurt. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk, jij toch ook? Wij bieden daarom diverse nascholingsmogelijkheden. Salariëring gaat via de richtlijnen van de CAO.

Enige ervaring zou fijn zijn, maar je kunt altijd leren! Wij worden blij van gemotiveerde, leergierige medewerkers die van aanpakken weten. Een goede klik met het team en goede communicatieve vaardigheden zijn een must.

Om een beeld van ons te krijgen nodigen we je graag uit voor een gesprek en een rondleiding door onze kliniek.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel ons op 010 3060835 of stuur ons een mail naar info@dierenkliniekcapelle.nl gericht aan Vanessa Levi


Dierenkliniek Capelle

Dierenkliniek Capelle

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Vanessa Levi
010-3060835 / info@dierenkliniekcapelle.nl
Website: bekijk website
Adres:
Kanaalweg 42
2903 LS Capelle aan den IJssel
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Capelle

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken