VetJobs bestaat 10 jaar en om dat te vieren krijgt u 10% korting! Gebruik de kortingscode : vetjobs10

Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2757

Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen is een zelfstandige, moderne kliniek die sinds 2018 haar klanten mag verwelkomen. Gevestigd in een tuincentrum maar wel van alle benodigde features voorzien.

Zo kunnen onze klanten bij ons terecht voor vaccinaties en diagnostiek. Bloedonderzoek middels ons moderne IDEXX in huis laboratorium, hebben wij een dentale- én digitale röntgen, een mobiel echoapparaat en is er een OK met gasanesthesie en bewaking aanwezig waar de operaties, waaronder ook sterilisatie middels laparoscopie gedaan worden.

Ons team, bestaande uit 3 dierenartsen en 3 paraveterinairen, is op zoek naar een enthousiaste collega dierenarts die het liefst op korte termijn al kan beginnen. Wij bieden een werkplek met veel uitdaging en mogelijkheden waarbij we jouw oplossingsgerichte en ambitieuze vaardigheden kunnen gebruiken. De vacature betreft een baan van ongeveer 30 uur (dagen in overleg) en omdat wij een zelfstandige praktijk zijn komen nacht- en weekenddiensten zo nu en dan ook voor. Deze worden uiteraard gedeeld met collega’s en collega praktijken.

Ervaring is een pré maar ook als deze er nog niet is ben je bij ons van harte welkom. Je wordt uitgebreid begeleidt, ook tijdens de diensten.

Enthousiasme, een goede klik met het team en goede communicatieve vaardigheden zijn voor ons een must.

Is je interesse gewekt, stuur ons dan je motivatiebrief en CV administratie@dierenkliniekcoppelmans.nl tav Dirk Spoorenberg. Natuurlijk mag je ook bellen als je meer vragen hebt 06-23123230


Dierenkliniek Coppelmans B.V.

Dierenkliniek Coppelmans B.V.

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Dirk Spoorenberg
0623123230
Website: bekijk website
Adres:
kapperdoesweg 8
5674 AJ Nuenen
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Coppelmans B.V.

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken