Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Ben jij de gezelschapsdierenarts die wil werken in een toekomstgerichte en uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dierenkliniek Coppelmans Nuenen (www.dierenkliniekcoppelmans.nl) is een nieuw gestarte, volledig uitgeruste eerstelijns gezelschapsdierenkliniek in Nuenen. Wij zijn als volwaardige kliniek gevestigd in Tuincentrum Coppelmans strategisch gelegen tussen Nuenen en Eindhoven. Ons Team bestaat uit 2 dierenartsen en 3 assistentes.

Wij beschikken over complete Idexx bloed analyse, digitale röntgen, volledig dentaal instrumentarium, echografie en laparoscopisch instrumentarium. Naast kwaliteit van onze dienstverlening en up-to-date kennis, vinden wij klantbeleving erg belangrijk. Hierbij hebben wij aandacht voor communicatie naar de klant, omgang met dieren, persoonlijke uitstraling en inrichting van de praktijk.

Er wordt veel samengewerkt met Boschhoven kliniek voor dieren (www.boschhoven.nl). Deze gemengde dierenartsenpraktijk in Heeze-Leende, ten zuiden van Eindhoven, bestaat uit 6 dierenartsen en 5 assistentes en heeft een vestiging in Leende en in Heeze. Er is een differentiatie doorgevoerd in landbouwhuisdieren, paarden en gezelschapsdieren.

Boschhoven kliniek voor dieren en Dierenkliniek Coppelmans hebben dezelfde praktijkeigenaar, Dirk Spoorenberg. Beide praktijken hebben een gezamelijke spoeddienst (1 op 4) en werken onderling nauw samen tav overleg en differentiaties.
Wij zijn op zoek naar:

- Dierenarts gezelschapsdieren voor 25-30 uur per week voor dierenkliniek Coppelmans Nuenen.

Wij bieden:

• Goede begeleiding door ervaren dierenartsen

• Persoonlijke en professionele ontwikkeling dmv het volgen van kwalitatieve nascholing

• Een goede sfeer

Geïnteresseerd? Mail dan je sollicitatie met CV en pasfoto naar: administratie@boschhoven.nl t.a.v. Dirk Spoorenberg. Wil je meer informatie? Neem dan gerust na 20.00 uur contact op met Dirk Spoorenberg: 06-23123230.


Dierenkliniek Coppelmans B.V.

Dierenkliniek Coppelmans B.V.

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Dirk Spoorenberg
0623123230
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
kapperdoesweg 8
5674 AJ Nuenen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken