Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2210

Binnen onze groep Dierenklinieken Brabant zijn wij op zoek naar een dierenarts die naast het veterinaire werk ook een locatie wil leiden.

Wie zijn wij?

Dierenklinieken Brabant bestaat uit een aantal klinieken in de regio’s ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Waalwijk en Rosmalen en is onderdeel van de Evidensia groep.

Het betreft eerstelijnsklinieken waar we streven naar hoogwaardige diergeneeskunde met uitgebreide mogelijkheden, zoals echografie, röntgenologie, ‘in house’- laboratorium, operatiekamers met laparoscopie etc.

De nachtdiensten voor onze klinieken worden waargenomen door Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant.

Wie zoeken wij?

We zijn zoek op naar een collega die organiseren en regelen in het bloed heeft zitten, graag initiatief neemt en zich in wil zetten voor de praktijkvoering. Je bent gemotiveerd om vorm te geven aan het beleid en stuurt mee op strategisch niveau. Je hebt oog voor verbeterpunten en werkt oplossingsgericht. Daarnaast vind je het leuk om de diergeneeskundige zorg verder te ontwikkelen en zorg te dragen voor optimale communicatie met je team en klanten. Je bent geïnteresseerd in leidinggeven en weet je team te motiveren.

Wat mag je van ons verwachten?

Binnen ons team is er ruime ervaring met praktijkmanagement. Je kunt van ons dan ook ondersteuning verwachten daar waar nodig. Uiteraard is er ruimte voor nascholing en mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Hebben we je interesse gewekt? Reageer dan direct. Klinkt het nog iets te mysterieus? Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek waarbij we je alle ins en outs vertellen!


Dierenkliniek de Langstraat

Dierenkliniek de Langstraat

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Angela le Sage
0416-334000
Website: bekijk website
Adres:
Elzenweg27a
5144MB Waalwijk
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek de Langstraat

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken