Dierenarts gezelschapsdieren

Reeds ingevuld
Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Waarneming
Periode: Half augustus t/m eind december
Ervaring: Minimaal 1 jaar

GEZOCHT: Waarnemend dierenarts voor zwangerschapswaarneming!

Onze mooie kliniek midden in de Pijp in Amsterdam is geopend in September 2017. Ondertussen hebben we al een heel fijn patiëntenbestand opgebouwd en blijven we groeien. Wegens zwangerschapsverlof van de eigenaresse zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven gezelschapsdierenarts die samen met de andere dierenarts en twee paraveterinairen in onze gezellige kliniek wil werken!

De kliniek heeft een Cat Friendly Silver status en onze focus ligt dan ook op katvriendelijk handelen. Daarnaast zijn wij een zogeheten “groene” praktijk, wat inhoudt dat we zo duurzaam mogelijk ondernemen (afval scheiden, groene energie, CO-2 compensatie, minimaliseren antibioticum gebruik) en dit levert een heel bewust en prettig klantenbestand op.

We hebben twee spreekkamers, een OK met bewaking (ECG, capnograaf, pulse-oxy), een aparte plek voor tandheelkunde + dentale röntgen, uitgebreide in-huis-apparatuur van IDEXX en een digitaal röntgensysteem. Ook hebben we aparte opnameruimtes voor kat en hond.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een enthousiaste dierenarts die vooral over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel in het Nederlands als Engels (erg veel expat-klanten). Je moet zelfstandig kunnen werken en de gangbare operaties (sterilisatie/castratie, blaas-OK, bultjes verwijderen) beheersen. Een interesse in de interne geneeskunde en/of dermatologie is mooi meegenomen, want deze patiënten zien we vooral veel.

Wat bieden wij?
Een waarneming vanaf +/- half augustus t/m eind december voor ongeveer 25 uur per week (dagen/uren zijn bespreekbaar). Om de zaterdag is er een zaterdagspreekuur van 09.00-13.00. Er zijn geen spoeddiensten. We bieden een leuk en gevarieerd klantenbestand, met veel mogelijkheden voor goede opwerking en diagnostiek bij de patiënten.

We zijn een professionele kliniek en streven naar hoge kwaliteit diergeneeskunde, zonder de relatie met de klant uit het oog te verliezen.

Interesse?
Mail een motivatiebrief + CV naar info@dierenkliniekdepijp.nl t.a.v. Kyra de Keyzer.


Dierenkliniek de Pijp

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Kyra de Keyzer
0615859295
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Ceintuurbaan 199
1074 CV Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken