Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar

Dierenkliniek de Reeshof is per direct op zoek naar een dierenarts gezelschapsdieren voor 3-5 dagen per week. In de kliniek behandelen we honden, katten, konijnen en knaagdieren. Het is een goed uitgeruste kliniek waar veel onderzoek mogelijk is, en erg fijn gewerkt kan worden.

Profiel: ik zoek een dynamische dierenarts met ervaring, die de eerstelijnszaken in een kliniek routinematig kan uitvoeren. Een dierenarts die rustig en duidelijk is naar de klanten, en onderling goed communiceerd. Nascholingen volgen wordt gestimuleerd, zodat kennis en kunde op peil blijven.

Ik bied je een baan aan voor 3-5 dagen in de week, voor ongeveer 32 uur. Er zijn geen diensten, zodat er een fijne balans tussen priv├ę en je dierenartsen werk kan zijn.

Betaling vindt plaats in overleg, met richtlijn minimaal de CAO voor dierenartsen.

Mocht je in het bezit van een hond zijn, dan mag de hond altijd meekomen, zit je hond alleen thuis, dan moet hij/zij meegenomen worden.

Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur je sollicitatie met CV naar info@dierenkliniekdereeshof.nl tav Tessy Orban, en bel voor verdere informatie en om te komen kijken naar 06-123.84.944


Dierenkliniek de Reeshof

Dierenkliniek de Reeshof

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Tessy Orban
0612384944
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Giekerkstraat 71
5043 MX Tilburg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken