Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar

Dierenkliniek de Reeshof is per direct op zoek naar een dierenarts gezelschapsdieren voor 4 dagen per week. In de kliniek behandelen we honden, katten, konijnen en knaagdieren. Het is een goed uitgeruste kliniek waar veel onderzoek mogelijk is, en erg fijn gewerkt kan worden.

Profiel: ik zoek een jonge dynamische dierenarts met minimaal drie jaar ervaring, die de eerstelijnszaken in een kliniek routinematig kan uitvoeren, en dringende zaken meteen doorstuurd. Een dierenarts die rustig en duidelijk is naar de klanten, en onderling goed communiceerd. Over fouten moet onderling gesproken kunnen worden, en van geleerd. Nascholingen volgen wordt gestimuleerd, zodat kennis en kunde op peil blijven.

Ik bied je een baan aan voor 4 dagen in de week, en om de week een zaterdagochtend spreekuur, voor ongeveer 32 uur. Alles verloopt volgens afspraak zodat er makkelijk te plannen is. Er zijn geen diensten, deze worden waargenomen door de een spoedkliniek in Waalwijk. Betaling vindt plaats volgens de CAO van de dierenartsen.

Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur je sollicitatie naar info@dierenkliniekdereeshof.nl tav Tessy Orban, of bel voor informatie naar 06-123.84.944

Een nieuw begin van 2019? Ik hoor graag van u!


Dierenkliniek de Reeshof

Dierenkliniek de Reeshof

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Tessy Orban
0612384944
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Giekerkstraat 71
5043 MX Tilburg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken