Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar

Dierenkliniek de Reeshof in Tilburg is per direct op zoek naar een dierenarts gezelschapsdieren voor 4 dagen in de week zonder diensten.Het is een kleine gezellige kliniek met een fijne klantenkring, waar veel aan onderzoek mogelijk is.

Profiel: Ik zoek een enthousiaste dierenarts, met zodanig ervaring dat je alle basis eerstelijnszaken en ook eerstelijns chirurgie vakkundig en netjes kunt uitvoeren. Een dierenarts die naar de eigenaren duidelijk is, en alle mogelijkheden goed en rustig uitlegt. Onderling wordt open gecommuniceerd, en nascholingen volgen wordt gestimuleerd, zodat de kennis op peil blijft, en steeds verder groeit. Een dierenarts met reeds veel chirurgische ervaring is een dag in de week aanwezig om moeilijkere ingrepen te doen, en kennis met je te delen.

Ik biedt je een baan voor 4 dagen in de week, 32-35 uren, met het voordeel dat er geen diensten zijn, de diensten worden gedaan door een nieuwe spoedkliniek in de buurt. Zo kan er een balans zijn tussen je privéleven en het dierenartsenwerk in mijn kliniek. Je kunt fris je werkzaamheden doen, en netjes afwerken, er is geen extra druk na de werkzaamheden.

Mocht je ge√Įnteresseerd stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@dierenkliniekdereeshof. nl en tessy@telfort.nl tav Tessy Orban gsm 06-123.84.944

Ik hoor graag van u!


Dierenkliniek de Reeshof

Dierenkliniek de Reeshof

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Tessy Orban
0612384944
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Giekerkstraat 71
5043 MX Tilburg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken