Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Dierenkliniek de Zon in Amsterdam

Is op zoek naar een fijne enthousiaste dierenarts voor 2 a 3d in de week. Er zijn geen diensten!

Wel of geen ervaring is niet belangrijk, alles is flexibel. Ook de dagen zijn bespreekbaar.

Wij zijn een zelfstandige gezellige moderne gezelschapsdierenpraktijk sinds 2002 in de stad Amsterdam, maar met de dorpse sfeer van Tuindorp. Mede daardoor is er een leuk persoonlijk contact met de klantenkring.

Bij ons staat de zorg voor het dier voorop, dit vinden wij erg belangrijk. Maar ook de zorg voor de eigenaar wordt daarbij niet vergeten.

Het dier wordt rustig en liefdevol behandeld en de eigenaar krijgt daarbij duidelijke uitleg over wat er met hun dier aan de hand is en wat en waarom we iets geven of doen. Ook als er meer persoonlijke hulp nodig is voor bv diersubsidies of verzekeringen of bij andere lastige situaties die zich kunnen voordoen, dan proberen wij te helpen.

Wij proberen als praktijk een werkelijk verschil uit te maken voor zowel dier als eigenaar.

Wij bieden een relaxte werksfeer met veel flexibiliteit. Daarbij hoort een goed patientenoverleg, een goede overdracht van patienten en een goede onderlinge wisselwerking met het gehele team.

Momenteel zijn er twee assistenten en eén (vrouwelijke) dierenarts. Ons streven is een team van 3 assistenten en 2 a 3 dierenartsen.

Voor de beginnende dierenarts bieden wij een leuke leerzame plek met goed onderling overleg en goede begeleiding. Er is veel te leren van de aanwezige dierenarts, maar ook staat zij zéker open voor jouw nieuwe inzichten en updates. Heb jij wel al meer ervaring? Dan bieden wij je de zelfstandigheid die je zelf wilt. Wil je vooral zelfstandig werken? Dat is zeker mogelijk! Kies je toch voor hier en daar wat meer samenwerking? Ook dat is goed. Kortom, er is veel naar eigen wensen in te vullen. En ook dit weer met een fijn team achter de hand.

Natuurlijk blijft het patienten overleg, de overdracht en goede communicatie ook hier weer voorop staan.

Ons team bestaat momenteel uit 2 assistenten en een ervaren dierenarts. Kom jij ons team versterken als een fijne collega en tweede dierenarts?

We horen graag van je!

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je CV met foto: info@dierenkliniekdezon.nl

Bekijk ook onze website www.dierenkliniekdezon.nl


Dierenkliniek de Zon

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Marja Gaarenstroom
0650843055
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Zonneplein 21
1033 EJ Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken