Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Wie komt er in het bruisende Tilburg ons team versterken? Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste dierenarts met een warm gevoel voor mens en dier en een passie voor de diergeneeskunde. Wil je de juiste diagnose stellen en daarvoor de nodige apparatuur in huis hebben dan is Den Herd misschien een plek voor jou!

Wie zijn wij?

Dierenkliniek Den Herd is van origine een familiebedrijf dat in 1983 gestart is in Tilburg. Ons team bestaat uit 3 dierenartsen, 5 paraveterinairen en een manager. Wij zijn een goed uitgeruste kliniek waarbij ons motto ‘meten is weten’ geldt. Preventieve diergeneeskunde vinden wij belangrijk en pas bij een juiste diagnose kan een goede behandeling opgestart worden. Door collegialiteit en flexibiliteit proberen wij in een fijne werksfeer optimale diergeneeskunde te bieden.

Maatschappelijke betrokkenheid

Den Herd werkt sinds 2000 mee bij het steriel maken van katten zonder baas en werkt samen met de werkgroep ‘Verwilderde Zwerfkatten’ van de Dierenbescherming. Hierdoor hebben wij in een aantal jaar tijd de groep verwilderde katten in Tilburg en omstreken aantoonbaar verminderd.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een baan van 32-40 uur per week met daarnaast (tijdelijk) deelname aan de diensten die worden gehouden in het Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant te Waalwijk. Nascholing en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Zo is er voor iedere dierenarts een persoonlijk budget om zo up-to-date mogelijk te blijven!

Reageer!

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature, en wil je een keer kennis komen maken? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar lvanaubel@dierenkliniekdenherd.nl


Dierenkliniek Den Herd B.V.

Dierenkliniek Den Herd B.V.

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Linda van Aubel
0644303271
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Capucijnenstraat 78
5025 LH Tilburg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken