Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1880

Wil jij graag werken bij een dynamische dierenkliniek met een zeer betrokken en gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze dierenklinieken Driemere en Rokkeveen in Zoetermeer zoeken wij, in verband met de verhuizing van een van onze dierenartsen, een dierenarts voor 24-32 uur per week. Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant- en diervriendelijk. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team te werken aan het bieden van zorg op het hoogste niveau. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken. Heb je nog niet veel ervaring ook dan maken we voor jou een inwerkplan. Wij hebben er zin in om jou bij ons in te werken!

Wij hanteren de CAO voor dierenartspraktijken. De salariƫring is afhankelijk van werkervaring. De pensioenpremie wordt voor 2/3 deel door de werkgever betaald en er is veel aandacht voor persoonlijke en veterinaire ontwikkeling in de vorm van nascholings- en doorgroeimogelijkheden.

Reageer!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde, stuur je sollicitatie bij per mail naar: administratie@dierenarts-zoetermeer.nl.


Dierenkliniek Driemere

Dierenkliniek Driemere

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Ellen Dammers
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Dunantstraat 1153-1157
2713 TP Zoetermeer
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken