Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1729

Wij zijn: Dierenkliniek Europaplein in Amsterdam, gelegen net binnen de ring A10 en op loopafstand van station RAI. Na een rigoureuze verbouwing oogt de praktijk weer passend bij hoe wij ons voelen: modern, fris en licht. En met ruimte voor nieuwe collega’s om ons team mee uit te breiden.

Wij willen: nu de praktijk nieuw is vormgegeven ook onze diergeneeskundige inhoud en richting opnieuw bepalen. Naast de uitgebreide diergeneeskundige mogelijkheden die hier al bestonden, willen we ons verder verdiepen. Een zeer ervaren senior dierenarts staat te popelen om zijn kennis over vogels en bijzondere dieren te delen met een nieuwe collega. Maar mogelijk heb je een ander deelgebied waar je interesse naar uitgaat: wij moedigen verdere ontwikkeling door middel van nascholing en interne begeleiding van harte aan.

Wij zijn: geen kijk-het-nog-even-aan-praktijk en bieden onze klanten graag alle diagnostische en therapeutische mogelijkheden aan. Onze klanten zijn over het algemeen zeer gemotiveerd, dus wij krijgen de kans goede en uitgebreide diagnostiek te doen, wat de diergeneeskunde inhoudelijk heel leuk maakt.

Wij zoeken: iemand die al ervaring heeft, en direct zijn kennis wil inzetten voor onze patiënten . Of iemand die misschien nog aan het begin van zijn carrière staat, maar die het lef heeft om zich vast te bijten in verdere ontwikkeling en eventuele differentiatie, daarbij gesteund door de andere ervaren dierenartsen.
Iemand die zin heeft om in goed overleg met zijn collega’s de diergeneeskunde vorm te geven en uit te breiden. Die onze klanten tevreden de deur uit laat gaan, goede follow up belangrijk vindt en die samen met het team zorgt dat het plezier op de werkvloer blijft bestaan.

Wij bieden: 18-24 uur, maar meer of minder uren bespreekbaar. Geen nacht- of weekenddiensten. Salariëring marktconform.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 020-6642094.

Is je interesse gewekt en denk jij in dit plaatje te passen? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar info@dierenkliniekeuropaplein.nl, t.a.v. Michal Oppenheim.


Dierenkliniek Europaplein

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Michal Oppenheim
020-6642094
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Europaplein 19
1078 GS Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken