Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Dierenkliniek Gestel is een kleine, gezellige praktijk waar goede diergeneeskundige zorg samengaat met het creëren van een sfeer waar patiënt, cliënt en ook de medewerkers zich goed bij voelen. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een parttime dierenarts voor 16 uur per week. Ook invallen tijdens vakantie en waar het anderszins nodig is, zal gevraagd worden. In Eindhoven wordt er gewerkt aan een spoedkliniek; naar verwachting zal deze dit najaar openen. Tot die tijd horen de diensten ook bij de baan; dit houdt in dat je 1 nachtdienst per 14 dagen hebt (vaste dag), en we draaien op jaarbasis zo'n 6 weekenddiensten.

Omdat we een klein, hecht team hebben, is het vooral belangrijk dat je erbij past; de rest kan dan wel ingevuld worden. Op die manier kun je dan vanuit een rustige basis werken aan je ontwikkeling.

Denk je dat je je draai zou kunnen vinden bij ons, stuur dan je sollicitatie met CV naar deb40bren@hotmail.com. Voor meer info mag je ook bellen naar mijn gsm: Debby Rutten 0623073206


Dierenkliniek Gestel

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Debby Rutten
0623073206
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Tinelstraat 190
5654LX Eindhoven
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken