Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1810

Voor een leuke, gezellige en warme praktijk in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een dierenarts voor ca. 2-3 dagen per week.

Wie en wat zijn wij? Wij zijn een klein en hecht team van collega's die al jaren samenwerken. Wij kennen heel weinig verloop in onze groep, behalve helaas van onze dierenarts die incidenteel wel nog steeds bij de praktijk betrokken is.

Wij staan met onze mooie praktijk op de scheiding van een echte volksbuurt en een meer residentiele wijk, waardoor we echt alle lagen van de bevolking tot onze klanten mogen rekenen.

Wat wij heel belangrijk vinden is dat wij bij jou passen en jij bij ons; de beroemde klik moet er van beide kanten zijn. Als dat zo is, zul je niet gauw meer weg willen bij ons.

We hebben een druk beklante praktijk waardoor het dus belangrijk is dat je elkaar allemaal bijstaat als het moeilijk wordt. Geen nood, want we laten je niet verdrinken; ook als je alleen staat is de eigenaresse bereikbaar om je met raad en daad bij te staan. Collegialiteit is bij ons namelijk heel belangrijk en eerste voorwaarde om alles gladjes te laten verlopen.

Verder kunnen we bieden: op vrijdagmiddag drinken we vaak gezellig nog een glaasje met elkaar om de drukke week af te sluiten en het weekend in te luiden. Eens in de zoveel tijd maken we, in onderling overleg, een uitje (helaas door corona alweer te lang geleden). Op de praktijk kan overnacht worden indien gewenst of nodig. Ook hebben we ruime parkeerplaats op eigen grond ter beschikking.

Zoek je dus niet gewoon een baan, maar een werkplek waar je elke dag met een lach op je gezicht heen gaat, dan moet je beslist even tijd maken en kennis met ons maken. Want wij geloven dat als het met jou klikt en als jij tevreden bent... dat jij dan het beste rendeert.

Gauw tot ziens!

Team Dierenkliniek Gestel


Dierenkliniek Gestel

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Debby Rutten
0623073206
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Tinelstraat 190
5654LX Eindhoven
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken