Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2503

Vacature Dierenarts/Ondernemer

Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal is een vooruitstrevende gemengde praktijk gelegen in de nabijheid van de Sallandse heuvelrug in het mooie Overijssel. Voor versterking van ons gezelschapsdierenteam zoeken we een enthousiaste Gezelschapsdierenarts / Ondernemer.

Ga jij de uitdaging aan?

Samen met vier ervaren collega’s en een gezellig en kundig team van paraveterinairen lever je de eerste- en tweedelijns zorg voor onze patiënten, met veel aandacht voor de klant.

We zoeken een ondernemende, goed communicerende, dierenarts met de ambitie om op termijn haar of zijn plaats als mede-eigenaar in de maatschap in te nemen.

Wat maakt deze vacature uniek?

Als dierenarts draai je mee in het managementteam van een praktijk op het platteland. Je hebt veel zeggingskracht: jij bepaalt mee over de te varen koers. De praktijk heeft 2 goed uitgeruste klinieken met alle diagnostische mogelijkheden in Nijverdal en Hellendoorn.

We behandelen veel patiënten op doorverwijzing van andere praktijken. Er komen veel interessante en uitdagende cases langs in de praktijk, bijvoorbeeld op het gebied van orthopedie maar ook op internistisch gebied. Als je deze kennis nog niet hebt, kan je je hier bij ons verder in specialiseren.

De avond- en weekdiensten verdelen wij onderling. Je hebt dus 1 op de 5 dagen en weekenden dienst. De diensten kunnen vanuit huis gedaan worden en zijn over het algemeen niet druk. De drukte valt van tevoren aardig te voorspellen.

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en bijscholing in vakgebieden als orthopedie, tandheelkunde of inwendige ziekten of een ander vakgebied waar je je in wil specialiseren.
  • Gezelligheid en collegialiteit. Tijd om naast hard te werken, ook hard te lachen in een ontspannen sfeer.
  • Een dynamische werk- en leefomgeving in een prachtig natuurrijk gebied.
  • Salaris conform de CAO naar werkervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een verhuisvergoeding of leaseauto is bespreekbaar.

Wie zoeken wij?

Voor deze vacature zoeken wij een ervaren dierenarts die zelfstandig mee kan draaien in de praktijk. Als je daarnaast een flinke dosis ambitie en ondernemerschap meeneemt, ben je bij ons aan het juiste adres!

Ook als je jong en ambitieus bent, met nog weinig ervaring, kun je solliciteren als Junior Dierenarts. Junior dierenartsen worden ondersteund en gecoacht door meer ervaren collega’s, zodat je er niet alleen voor staat.

Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen en de sfeer te proeven!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans ten Kate of Rob Segers (tel.nr. 0548-655065). Sollicitaties kun je richten aan via r.segers@dkhn.nl.


Dierenkliniek Hellendoorn Nijverdal

Dierenkliniek Hellendoorn Nijverdal

Soort bedrijf : Gemengd
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
Rob Segers
0622885463
Website: bekijk website
Adres:
Ommerweg 54
7447 RG Hellendoorn
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Hellendoorn Nijverdal

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken