Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2640

Gezelschapsdierenarts
Fulltime | Hellendoorn-Nijverdal

Een vooruitstrevende, bloeiende praktijk in Hellendoorn-Nijverdal. En veel vrijheid en zelfstandigheid.

Natuurlijk heeft je huidige baan leuke kanten. Wellicht werk je nu bij een grote dierenartsen keten en heb je daar al je eerste ervaring opgedaan. Maar één ding is duidelijk: tot dusver heb je nauwelijks kunnen laten zien wat je écht in huis hebt. En daarom wacht je bij de Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal een warm welkom!

Aan de lijn lopen is voor jou vanaf nu passé
Waarschijnlijk mis je op dit moment flink wat vrijheid en zelfstandigheid. En daarom heb je al een tijdje het gevoel dat je een overstap naar een andere praktijk zou willen maken. Een praktijk waar je je ideeën kwijt kunt en je eigen aanpak kunt bepalen. Samen met je vier collega’s en ondersteund door ervaren paraveterinairen ga je je bij ons inzetten voor de eerste- en tweedelijnszorg aan onze patiënten. En als je je wilt specialiseren in bijvoorbeeld orthopedie, interne diergeneeskunde of dermatologie, dan is daar alle ruimte voor. Je werkt nogmaals in een team, maar bij ons is er niemand die jou vertelt hoe je geacht wordt om te werken. Daar ben je zelf uitstekend toe in staat. In ons gebied hebben we een goede naam en een sterke positie, maar we zien ook prima kansen om verder uit te breiden. Als jij daar mede jouw stempel op kunt drukken dan liggen er uitstekende perspectieven, financieel maar ook in termen van een mogelijk partnership in de toekomst.

Kom kennismaken en sfeer proeven Dikwijls gezellig samenzijn, maar ook stevig aanpoten en regelmatig diensten draaien is bij ons heel vanzelfsprekend. Een keer in de vijf weken draai je een weekend- en avonddienst en we zijn inmiddels met andere praktijken in gesprek over een collectieve dienstregeling. Qua voorzieningen, wonen en vrijetijdsbesteding heeft de gemeente Hellendoorn je met zijn prachtige natuurrijke omgeving veel te bieden. En reken erop dat we je op allerlei manieren gaan helpen om een passend huis te vinden. Bij deze willen je toekomstige collega’s Hans ten Kate en Rob Segers je graag uitnodigen voor een kennismakingslunch. Want dat is een mooie manier om de sfeer te proeven en om elkaar op een leuke manier te leren kennen.

Liever op een andere manier in contact komen? Bel of mail Hans ten Kate via 06 122 733 10 of h.tenkate@dkhn.nl. Heeft deze vacaturetekst je al voldoende overtuigd om meteen te solliciteren, dan ziet Hans je relevante gegevens trouwens liever vandaag dan morgen binnenkomen via de sollicitatiebutton. Overigens komen we ook graag in contact met een pas afgestudeerde dierenarts gezelschapsdieren, die klaar is om de stap naar de praktijk te maken.

Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal is een vooruitstrevende praktijk waar 14 dierenartsen werkzaam zijn in 4 clusters. Onze kliniek heeft uitstekende OK-faciliteiten en uitgebreide diagnostische mogelijkheden. De diensten, in het weekend en doordeweeks, worden binnen de clusters geregeld. Wij beschikken over twee locaties in resp. Hellendoorn én Nijverdal. Iedereen bij ons werkt afwisselend op beide locaties.


Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal

Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
Hans ten Kate
06 122 733 10
Adres:
Ommerweg 54
7447 RG Hellendoorn
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken