Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2641

Ervaren dierenarts/ondernemer gezelschapsdieren
Fulltime | Hellendoorn-Nijverdal

Een vooruitstrevende, bloeiende praktijk in Hellendoorn-Nijverdal. En een positie in de maatschap.

Je bent bij voorkeur gespecialiseerd in orthopedie, je loopt al een flinke tijd mee in het vak en je hebt het goed op dit moment. Want binnen de praktijk waar je nu werkt word je alom gewaardeerd en dat zou, als het aan jou ligt, best eens beloond mogen worden met een partnership. Maar je bent er inmiddels achter dat jouw ultieme wens daar voorlopig nog wel even een wens blijft. Je overstap naar de Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal verandert dat perspectief direct!

Je stempel drukken op de toekomst van onze kliniek Samen met vier collega’s en ondersteund door een professioneel team van paraveterinairen ga je je inzetten voor de eerste- en tweedelijns zorg aan onze patiënten. Daar weet jij alles van en daar hoeven we je verder niks over uit te leggen.
In ons gebied hebben we een sterke positie en we zien goede mogelijkheden om gecontroleerd uit te breiden en verder te groeien. Jij vervult daarin een sleutelrol. Jouw ondernemerszin, je ambitie om ontwikkelingen op de voet te volgen en je lef om die bij ons te introduceren zorgen ervoor dat we in professioneel opzicht voorop blijven lopen. Bij ons bepaal jezelf hoe je wilt werken. Niemand houdt je tegen, je krijgt alle vrijheid en ruimte om je aanpak te bepalen en om daarvoor de verantwoordelijkheid te nemen.
Maar dat is nog niet alles; onder de paraplu van ‘De Oosthof’ werken we nauw samen met vier andere klinieken. Dat betekent dat je professioneel kunt sparren binnen een veel groter geheel en je begrijpt dat dit veel voordelen oplevert.

Je toekomstige collega’s nodigen je uit voor een lunch Dikwijls gezellig samen zijn, maar ook stevig aanpoten en regelmatig diensten draaien is bij ons heel vanzelfsprekend. In financiële zin staat daar heel wat tegenover en qua voorzieningen, wonen en vrijetijdsbesteding heeft de gemeente Hellendoorn je met zijn prachtige natuurrijke omgeving veel te bieden. Reken erop dat we je op allerlei manieren gaan helpen bij het vinden van een passend huis. Bij deze willen je toekomstige collega’s Hans ten Kate en Rob Segers je graag uitnodigen voor een kennismakingslunch. Want dat is natuurlijk een mooie manier om de sfeer te proeven en om elkaar op een leuke manier te leren kennen. Liever een andere manier om in contact te komen?

Bel of mail Hans ten Kate via 06 122 733 10 of h.tenkate@dkhn.nl. Heeft deze vacaturetekst je al voldoende overtuigd om meteen te solliciteren, dan ziet Hans je relevante gegevens trouwens liever vandaag dan morgen binnenkomen via de sollicitatiebutton.

Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal is een vooruitstrevende praktijk waar 14 dierenartsen werkzaam zijn in 4 clusters. Onze kliniek heeft uitstekende OK-faciliteiten en uitgebreide diagnostische mogelijkheden. De diensten, in het weekend en doordeweeks, worden binnen de clusters geregeld. Wij beschikken over twee locaties in resp. Hellendoorn én Nijverdal. Iedereen bij ons werkt afwisselend op beide locaties.


Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal

Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
Hans ten Kate
06 122 733 10
Adres:
Ommerweg 54
7447 RG Hellendoorn
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken