Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Wij zoeken een nieuwe collega!

Wij zijn een drukke en gezellige praktijk in Amsterdam IJburg, waar we met 3 artsen en 5 paraveterinairen werken. Parkeren is geen probleem, we hebben een aantal eigen parkeerplaatsen. Maar je mag natuurlijk ook met de fiets of het ov komen.
Wij hebben ruime openingstijden, dit is prettig voor de klant. Daarom werk je minimaal 1 avonddienst (Tot 20 uur). Daarnaast hebben we elke zaterdag tussen 10 en 14 uur een oproepdienst die verdeeld wordt tussen de artsen. Dit komt neer op 1 keer per 3 à 4 weken.

Wij behandelen naast honden, katten en fretten ook veel knagers en vogels. Dit is je kans om wat meer over deze bijzondere dieren te leren.
Iedereen binnen de praktijk heeft haar eigen interesse in een onderdeel van het vakgebied verder ontwikkeld. Het volgen van nascholingen hoort hier ook bij. We vinden het leuk als jij ook interesse hebt in een of meerdere onderdelen die ons vakgebied zo leuk en divers houden.

In eerste instantie zoeken wij vanwege toenemende drukte iemand voor 16-20 uur.Vanaf juli 2019 gaat een van onze collega's met tijdelijk verlof, waardoor het aantal uur voor jou naar 35 zal gaan. Na deze periode kunnen we het aantal uur in overleg zoveel mogelijk naar jouw wens aanpassen.

Ziekte en vakantiedagen proberen we zo veel mogelijk onderling op te vangen. Daarom zoeken wij iemand die flexibel is.
Hebben we jouw interesse gewekt? Mail dan je CV en motivatiebrief naar: info@dierenkliniekijburglaan.nl t.a.v. Carreen Loriaux.


Dierenkliniek IJburglaan

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Judith Spek
020-4161435
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
IJburglaan 983
1087 EN Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken