Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1923

Leuk dat je bij onze vacature uitkomt!

Hoe zie jij jezelf als dierenarts binnen een team? Werken in een team waar er veel respect is voor elkaar, de collega’s en evenals de eigenaren en patiënten? Waar persoonlijk contact en luisteren naar elkaar erg belangrijk is? Waar we met elkaar behaalde doelen vieren?

Dan zou jij weleens goed in ons leuke team passen! En wij zijn toevallig op zoek naar een dierenarts die gaat stralen bij het lezen van het bovenstaande stukje.

Wij zijn Dierenkliniek Maaspoort, een moderne, drukke, maar ook gezellige en succesvolle gezelschapsdierenpraktijk in ’s-Hertogenbosch. Waar op dit moment 5 dierenartsen en 9 assistentes werkzaam zijn. (Graag verwijzen we ook naar de website www.anicura.nl/maaspoort)

Wij zijn een heel hecht team die staat voor aandacht, maatwerk en uiteraard een goede diergeneeskunde.

Wie zoeken wij?

Of je nu al ervaren bent, of net startend bent, beide zou goed in ons team passen en er zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien.

Een goede klik hebben met het team is bij ons belangrijker dan de werk ervaring.

We zien graag een initiatiefrijk en flexibel karakter met enige stressbestendigheid.

Je krijgt energie van jouw vak met alles wat daarbij hoort.

Wat bieden wij?

Een gezellige collegiale werksfeer waarin niet alleen hard word gewerkt maar ook samen kan worden gelachen. Een kliniek met een groot patiënten aanbod waardoor je jezelf snel kan ontwikkelen tot een volwaardig collega, die zich verder kan verdiepen in de diergeneeskunde. Dit mede doordat alles onder één dak plaatsvindt.

We hebben veel moderne mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig eerstelijns en/of semi-tweedelijns collega. M.u.v. MRI en CT-scan is alles aanwezig binnen onze kliniek.

We maken onderdeel uit van AniCura Nederland, hierdoor vind er veel onderling overleg en veel samenwerkverband plaats tussen de praktijken.

Ook is er veel ruimte om van elkaar te leren en door te groeien, mede door het grote training aanbod die AniCura zelf aanbied en verzorgd.

Het aantal uren is bespreekbaar en het salaris word bepaald naar kennis en kunde en in goed overleg.

We hanteren ook een dienstrooster met de dienstgroep in en rondom Den Bosch, dit houd in dat je per jaar 6 keer één weekenddag, en één x per 2 a 3 weken één avond dienst draait.

Je draait pas mee in de diensten als er voldoende ervaring op is gedaan, uiteraard word er een achterwacht beschikbaar gesteld als er net met de diensten word gestart.

Er is een appartement beschikbaar boven de praktijk indien dit nodig mocht zijn tijdens de diensten. Hier kan je je even terug trekken tijdens een drukke werkdag of gezellig kan eten met je collega’s.

Kortom spreekt deze vacature jou erg aan en heeft deze je erg benieuwd gemaakt?

Stuur dan zeker jouw motivatie met CV naar ons toe zodat we dit samen kunnen toelichten in een gezellig en open gesprek. Ook zullen we je dan rondleiden binnen onze praktijk, voorstellen aan onze collega’s. Ook wordt er een meeloop dag gepland zodat je met onze kliniek, werkwijze, klanten en personeel kennis kan maken.

We kijken erg uit naar jouw en je sollicitatie.

Sollicitaties graag versturen per mail: maaspoort@anicura.nl

Ter attentie van Caspar Verdijk


Dierenkliniek Maaspoort

Dierenkliniek Maaspoort

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Mw. M. Wibier
0620143032
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Belgeren 1
5235 AM Den Bosch
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken