Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Waarneming
Periode: juni - oktober
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1645

Voor een waarneming van de periode juni-oktober zoeken wij een enthousiaste dierenarts gezelschapsdieren. Ervaring is een pre, maar geen vereiste. De assistentes helpen enorm en vangen je goed op. De praktijk heeft ervaring met het inwerken van jonge, pas afgestudeerde dierenartsen.

We werken samen met drie dierenartsen en vier assistentes. De praktijk is een drukbezochte kliniek in een woonwijk in Haarlem. We behandelen voornamelijk katten (catfriendly), maar ook honden, konijnen en knaagdieren zijn welkom in de praktijk! We doen veel chirurgische ingrepen, tandheelkunde en laten een echografist langskomen. Ook beschikken wij over uitgebreid bloed- en urinemonsterapparatuur en een röntgenapparaat. We draaien geen nachtdiensten, maar beschikken wel over een eigen opname.

Het aantal uur en de precieze dagen zijn flexibel en in overleg. Parkeren bij de praktijk is gratis en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ben jij een enthousiaste, harde werker en zoek jij een nieuwe uitdaging? Wil je weten of het iets voor je is? Stuur een mailtje naar info@dierenkliniekmarnixstraat.nl.


Dierenkliniek Marnixstraat

Dierenkliniek Marnixstraat

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
J. Westland
023-5277666
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Marnixstraat 135
2023 RD Haarlem
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken