Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2363

Vacature Dierenarts

Voor onze gezellige, goed uitgeruste, zelfstandige praktijk in Hazerswoude-dorp (Zuid-Holland) zijn wij per direct, voor ca. 20-32 uur per week, op zoek naar een dierenarts gezelschapsdieren. De praktijk is met de auto goed bereikbaar vanuit de randstad.

In onze praktijk werken momenteel meerdere ervaren dierenartsen samen met jongere collega’s die aan het begin van hun loopbaan staan. De assistentes in de praktijk zijn stuk voor stuk ervaren mensen die meer dan bereid zijn om hun kennis te delen.

Wij beschikken over digitale röntgen, echo, laparoscopie, een tandheelkunde unit en een goed uitgeruste OK voor gezelschapsdieren met beademings- en bewakingsapparatuur. Ook voor de paarden beschikken wij over een goed uitgeruste operatiekamer, waar met name arthroscopie, oogchirurgie en reguliere operaties uitgevoerd worden.

Wij zijn op zoek naar een dierenarts, die zich graag verder wil ontwikkelen in de verschillende disciplines binnen de gezelschapsdieren. Van de werknemer wordt ook verwacht dat hij/zij de vakkennis verder wil uitbreiden door nascholingen en cursussen te volgen. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met de capaciteit om zelfstandig te kunnen werken, zowel tijdens spreekuren als operaties, met goede communicatieve vaardigheden en een collegiale mentaliteit. Op dit moment bestaan de diensten uit twee per jaar een dagdeel.

Onze huidige werknemers vormen een leuk team van gedreven mensen, met hart voor de dieren, die klaarstaan voor elkaar. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich gedurende langere tijd aan onze praktijk wil verbinden.

Ook gemotiveerde kandidaten zonder werkervaring, die zich herkennen in de vacature-omschrijving, zijn uiteraard van harte welkom om te solliciteren. Bij ons in de praktijk zul je veel kansen krijgen om jezelf te ontwikkelen met back-up van ervaren collega’s.

Voor meer informatie over onze praktijk kunt u onze website bezoeken: www.dierenkliniekmeursing.nl of contact opnemen op 079-342 54 87.

Uw sollicitatiebrief incl. CV kunt u richten aan Dhr. Job Meursing en sturen naar info@dierenkliniekmeursing.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Dierenkliniek Meursing

Dierenkliniek Meursing

Soort bedrijf : Gemengd
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Job Meursing
079-342 5487
Website: bekijk website
Adres:
Westzijdeweg 79
2391 JE Hazerswoude-dorp
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Meursing

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken