VetJobs bestaat 10 jaar en om dat te vieren krijgt u 10% korting! Gebruik de kortingscode : vetjobs10

Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2753

Voor een middelgrote gezelschapsdierenkliniek, gevestigd op de prachtige Veluwe in het midden van het land, zoeken wij met spoed een DIERENARTS GEZELSCHAPSDIEREN

16-32 uren per week

Bij onze kliniek staan persoonlijke aandacht en de beste diergeneeskundige zorg centraal. We doen de eerste zorg maar ook aanvullende onderzoeken en behandelingen. De kliniek beschikt over een laboratorium voor bloed-, urine en ontlastingonderzoeken, we maken röntgenfoto's, echo's en endoscopieën. Daarnaast worden er veel operaties uitgevoerd waaronder orthopedische chirurgie. Naast honden en katten worden hier ook konijnen, knaagdieren, fretten, reptielen en vogels behandeld.

Voor dit team, bestaande uit 3 dierenartsen en 9 paraveterinairen, zijn wij op zoek naar een gediplomeerde dierenarts gezelschapsdieren die ook wil deelnemen in de diensten. Deze diensten zijn uiteraard in overleg in te plannen en bestaan uit avond-/nachtdiensten aangevuld met deelnemen in de weekenddiensten (ongeveer 1 weekend in de 2 maanden en iedere 2 weken een vaste avond/nachtdienst). Het aantal uren is in overleg te bespreken. Je hebt een uitstekend gevoel voor kwaliteit en service en je bent zeer klantgericht. Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en heb je een gezonde dosis humor want daar worden ze heel blij van.

Wij bieden een interessante en gevarieerde werkplek met veel ontwikkelingsmogelijkheden. We zijn aangesloten bij de BPW en hanteren de Cao Veterinaire sector.

Ben jij de dierenarts die zich verder wil ontwikkelen, ben je collegiaal en heb je humor? Dan is dit dè baan voor jou! Stuur snel je motivatiebrief met CV naar info@dierenkliniekmheenpark.nl T.a.v. Thies van Hout en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Dierenkliniek Mheenpark

Pinksterbloem 18

7322 GV Apeldoorn

055-3666362

mheenpark@live.nl

www.dierenkliniekmheenpark.nl


Dierenkliniek Mheenpark

Dierenkliniek Mheenpark

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
drs. Th.A. van Hout
055-3666362
Website: bekijk website
Adres:
Pinksterbloem 18
7322 GV Apeldoorn
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Mheenpark

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken