Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2334

Hoi,

wij zijn dierenkliniek Papendrecht. Sinds september verleden jaar hebben we een nieuwe gedreven dierenarts-eigenaar. Samen met een team van 2 assistentes en 4 paraveterinairen is er volop ingezet op een uitgebreide verbouwing en modernisering van de praktijk. Deze heeft ervoor gezorgd dat we een fijne, uitdagende werkplek voor medewerkers en huisdier (eigenaren) gecreëerd hebben. Dit doen we volledig op eigen houtje, dus buiten de ketens om.

Die positieve evolutie is gelukkig niet onopgemerkt gebleven waardoor we een forse groeispurt doormaken. Recent hebben we een enthousiaste extra paraveterinair aangenomen en nu zijn we per direct op zoek naar een gemotiveerde, gezellige dierenarts gezelschapsdieren.

Wij beoefenen de algemene diergeneeskunde op een hoogstaand kwalitatief niveau. Daarnaast is er een focus op de exotische huisdieren ( voornamelijk kromsnavels en reptielen) en de meer gecompliceerde tandheelkunde.

Wij hebben alles in huis ( volledig laboratorium, direct digitale röntgen, echografie, gasnarcose met uitgebreide monitoring) om mooi werk te leveren. Door de kleinschaligheid van de praktijk kan er heel veel aandacht aan de uitgebreide opleiding van jou als nieuwe dierenarts besteed worden. Dat omvat heel veel meer dan het zelfstandig uitvoeren van een spreekuur. Wij zien dit namelijk als een win-win situatie: hoe meer aandacht wij besteden aan jouw ontwikkeling als dierenarts hoe meer waarde wij hebben aan jou als ervaren, enthousiaste collega.

Maar ook voor de meer ervaren dierenarts is er volop mogelijkheid om zich in een deelaspect van de diergeneeskunde te verdiepen door middel van externe cursussen. Dit kan op veel verschillende onderdelen ( medische beeldvorming, orthopedie, dermatologie... ).

Naast een gezonde honger naar vernieuwing en kwaliteit leveren vinden wij enige flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden naar de klanten en collega’s erg belangrijk.

Om het werk leuk te blijven vinden, is een goede balans tussen werk en privé een must. Er is voldoende werk voor 20-30 uur en natuurlijk wordt er voor passende en marktconforme arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling gezorgd. De weekend- en avonddiensten besteden wij uit aan de nabijgelegen spoedkliniek. Jouw aandeel hierin wordt erg summier ( enkele dagdelen per jaar).

Vind je het leuk om een keer persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken ? Neem dan contact met ons op. Om je al wat beter te kennen is het fijn om ons alvast een c.v. en een korte motivatiebrief op te sturen.

Met vriendelijke groet,

De medewerkers van dierenkliniek Papendrecht

Dries Sabbe


Dierenkliniek Papendrecht

Dierenkliniek Papendrecht

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Dries Sabbe
0786154113
Website: bekijk website
Adres:
Goudenregenstraat 29
3353VA Papendrecht
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Papendrecht

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken