Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Waarneming
Periode: 05-08-2019 tot 25-11-2019
Ervaring: Niet noodzakelijk

Vacature dierenarts gezelschapsdieren m/v

Per 5 augustus zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toegewijde dierenarts gezelschapsdieren die het leuk vindt om ons team te komen versterken voor een periode van 4 maanden i.v.m. zwangerschapsverlof van een van onze dierenartsen.

In onze moderne Sterkliniek hebben wij diergeneeskundige zorg hoog in het vaandel staan. Wij hebben uitgebreide mogelijkheden tot behandelingen en diagnostiek, zoals een uitgebreid laboratorium, echografie, digitale röntgengrafie, laparoscopie, tandheelkunde en behandelen wij bijzondere dieren. Daarnaast vinden wij duidelijke communicatie met eigenaren zeer belangrijk. Omdat wij Sterkliniek zijn, voldoen wij aan bepaalde eisen wat betreft kwaliteitsdoeleinden en werken volgens GVP.

Wij verwachten dat je passie voor je werk hebt, flexibel en zelfstandig bent, communicatief vaardig bent, betrokken bent bij zowel dier als eigenaar en het leuk vindt om in een enthousiast, gezellig en gedreven team te komen werken. Ons team bestaat uit 4 dierenartsen en 5 paraveterinairen. Werkplezier vinden wij zeer belangrijk!

De werkdagen zijn na overleg nader overeen te komen. Er is geen noodzaak te participeren in de weekend- en avonddiensten. Salaris volgens CAO. Het aantal uren per week zal tussen de 24-32 uur komen te liggen.

Stuur je CV en motivatiebrief naar ons via post: Dierenkliniek Schiedam-Noord, Willem Andriessenlaan 200, 3122 JT Schiedam of mail naar schiedamnoord@live.nl t.a.v. Maron van den Berg. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Je kunt alvast een kijkje nemen op onze website www.dklschiedamnoord.nl


Dierenkliniek Schiedam-Noord

Dierenkliniek Schiedam-Noord

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Maron van den Berg
0652627666
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Willem Andriessenlaan 200
3122 JT Schiedam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken