Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1642

VACATURE DIERENARTS M/V

Ben jij de enthousiaste dierenarts die in het nieuwe jaar ons gezellige team komt versterken?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Per direct zoeken wij een flexibele, toegewijde dierenarts gezelschapsdieren die het leuk vindt om ons team te komen versterken.

In onze moderne kliniek hebben wij diergeneeskundige zorg hoog in het vaandel staan. Wij hebben uitgebreide mogelijkheden tot behandelingen en diagnostiek, zoals een uitgebreid laboratorium, echografie, digitale röntgengrafie, laparoscopie, tandheelkunde en behandelen wij bijzondere dieren. Daarnaast vinden wij duidelijke communicatie met eigenaren zeer belangrijk.

Momenteel zijn wij druk bezig met het verbouwen en inrichten van onze voormalige trimsalon die dienst zal gaan doen als 3e spreekkamer en echoruimte. Wij blijven ons ontwikkelen en verbeteren en willen deze ruimte dan ook gaan gebruiken als kattenspreekkamer in het kader van Cat Friendly Practice.

Ons team bestaat uit 4 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Werkplezier vinden wij zeer belangrijk! Wij verwachten dat je passie voor je werk hebt, flexibel en zelfstandig bent, communicatief vaardig bent, betrokken bent bij zowel dier als eigenaar en het leuk vindt om in een enthousiast, gezellig en gedreven team te komen werken. Kennis en/of interesse in echografie is een pré. Het aantal uren zijn ongeveer 18-20 uur met perspectief op uitbreiding hiervan op termijn. De werkdagen in nader overleg.

Stuur je C.V. en motivatiebrief op naar Dierenkliniek Schiedam-Noord, Willem Andriessenlaan 200, 3122JT Schiedam of stuur een email naar schiedamnoord@live.nl t.a.v. Maron van den Berg


Dierenkliniek Schiedam-Noord

Dierenkliniek Schiedam-Noord

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Maron van den Berg
0652627666
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Willem Andriessenlaan 200
3122 JT Schiedam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken