Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 1615

Ben jij een gezelschapsdierenarts die leergierig, collegiaal en klantgericht is? Ben je op zoek naar een baan in de regio Tilburg? Zoek dan niet verder, want voor de gezelligste kliniek van Tilburg zijn wij op zoek naar jou!

De kliniek is in handen van 4 ervaren dierenartsen. Zij worden versterkt door 4 paraveterinairen. Wij hebben liefde en passie voor mens en dier. Onze missie is het bieden van uitstekende diergeneeskundige zorg voor de gezelschapsdieren. Bij ons staat laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, persoonlijke zorg en een realistische kijk voorop.

Wij zoeken iemand voor 24-30u per week waarbij uitbreiding in de toekomst mogelijk is. Je vangt ook vakanties op van collega’s. Jouw werkzaamheden bestaan uit het draaien van spreekuren en eerstelijnsoperaties, maar een uitdaging durf je ook wel aan. In onze praktijk hebben we de modernste apparatuur ter beschikking zoals een digitale röntgen, echo, laparoscopie, uitgebreid laboratorium en opname. Heb je zelf een bepaalde interesse in een vakgebied, dan is dit zeker een pré.

Toch elke dag uitgerust naar je werk? Dat kan! Bij ons hoef je namelijk geen diensten te draaien! Bovendien hanteren wij een salariëring boven de CAO norm.

Ben jij warm geworden na het lezen van deze vacature en wil jij onze nieuwe collega worden?

Mail dan jouw CV en motivatiebrief naar coensmarius@gmail.com en maxime.pieters@telenet.be


Dierenkliniek Smarius

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Maxime Pieters
+31613645557
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Ketelhavenstraat 95
5045 NG Tilburg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken