Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Ben jij de gezellige, flexibele dierenarts die ons team van 3 dierenartsen en 3 paraveterinairen komt versterken in 2020?

Voor ons is een goede samenwerking met de klant, voor de optimale gezondheid van de patiënt ons belangrijkste doel. We zijn een zelfstandige praktijk, zonder druk van externe managers of aandeelhouders en met super leuke klanten.

Zoek jij een plekje waar je ruim de tijd voor de klant en patiënt hebt, waar consulten enkel op afspraak zijn en waar intercollegiaal overleg met je collega's, ook tussendoor, een vanzelfsprekendheid zijn. Waar goede ideeën, zowel veterinair als niet-veterinair, een luisterend oor vinden. Dan is dit de plek die je zoekt.

Bij ons kun je aan de slag als gezelschapsdierenarts in loondienst in een part-time baan voor circa 24 tot 30 uur per week, en circa 7 weekenddiensten per jaar. We werken met salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO dierenartspraktijken.

Werkervaring is een pré, maar ook pas afgestudeerde dierenartsen zijn van harte welkom.

Ons team bestaat uit ervaren dierenartsen en paraveterinairen die zich graag verder blijven ontwikkelen. Teamgeest en inzet vinden we erg belangrijk.

Als dat je aanspreekt, en er is een goede klik, dan nemen we je graag op in ons “dreamteam”.

Heb je interesse? Reageer dan per mail met CV naar info@dierenkliniektilburgoudnoord.nl of bel ons. Contactpersoon Antonia Düx.


Dierenkliniek Tilburg Oud Noord

Dierenkliniek Tilburg Oud Noord

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Antonia Düx
013-3031818
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Veldhovenring 20
5041BC Tilburg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken