Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1743

Op zoek naar een bijzonder sfeervolle kliniek voor gezelschapsdieren met een leuk hardwerkend team in een prachtige omgeving? Wij staan kwalitatief hoog aangeschreven en bieden hele goede doorgroeimogelijkheden in allerlei vakgebieden, zowel internistisch als chirurgisch.

Wij zoeken een enthousiaste en ambitieuze dierenarts met een hartelijk en open karakter, die graag in de mooie stedendriehoek van Apeldoorn-Deventer-Zutphen wil komen wonen en plezier houden in ons geweldige vak! Ervaring is een pre, maar zeker geen must, want er is altijd een collega dierenarts om mee samen te werken.

We zijn een hele leuke gezelschapsdierenkliniek van alle gemakken voorzien, met zeer aardige clientèle en voldoende goede assistentie. We hebben tijd en aandacht voor onze patiënten en cliënten en bieden alle mogelijkheden voor het volgen van nascholing.

Wij bieden een ruime parttime baan van zo'n 24-30 uur per week per juni/juli van dit jaar. Uren en dagen zijn in overleg naar wens in te delen en we hebben zeer goede arbeidsvoorwaarden en verdiensten.

Stuur zo spoedig mogelijk je sollicitatie per mail (laura@dierenkliniektwello.nl) of bij vragen een facebook/insta-berichtje of mailtje, dan hoor je zeker van ons!

Check voor een indruk van onze kliniek onze Website www.dierenkliniektwello.nl en onze Facebook of Instagram


Dierenkliniek Twello

Dierenkliniek Twello

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Mevr. Drs. L.E.M. Broekman
laura@dierenkliniektwello.nl
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Molenstraat 49
7391 AB Twello
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken