Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1755

Dierenkliniek van Kop tot Staart is op zoek naar een enthousiaste dierenarts!

Voor onze beide locaties (Hoorn, de Goorn) zijn wij op zoek naar een dierenarts voor 20-40 uur om ons team te versterken.

Wie zijn wij?

In 2000 begon onze praktijk met als visie om het bezoek aan de dierenarts voor huisdier en eigenaar gemakkelijker te maken. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een praktijk waar wij met onze 3 dierenartsen en 4 paraveterinairs veelzijdige behandelingen kunnen bieden. Onder andere doen we zelf veel beeldvorming (röntgen/echo), maar ook veel operaties, van laparoscopische tot orthopedische behandelingen.

Sinds 2016 zijn wij uitgebreid met een praktijk in de Goorn, waar wij sinds dit voorjaar ook een echo, röntgen, en gebitsunit hebben staan, zodat we hier niet alleen de routine patiënten kunnen zien, maar ook dieren die in een wat specialistischer traject zitten.

Wie zoeken wij?

Als deel van ons team verwachten we de volgende aspecten van jou:

  • Bereidheid om zowel samen als zelfstandig te werken
  • Duidelijke communicatie naar collega's en eigenaren
  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Een gezellige en optimistische houding
  • Leergierigheid

Wat bieden wij?

De aard van dit beroep is veelzijdig, en ook in onze praktijk is dat maar al te goed te merken. Onze dierenartsen worden ingezet als echte allrounders, die zowel met operaties als spreekuren en beeldvormend onderzoek bezig zijn.

Wij beseffen ons dat starten in een nieuwe praktijk niet zomaar iets is. Er is dan ook altijd iemand beschikbaar om vragen, groot of klein, te beantwoorden, zodat je niet het idee hebt dat je in het diepe wordt gegooid.

Ook bieden we jou de mogelijkheid om te groeien of te specialiseren in een gebied dat jou interesseert. Na onze aansluiting bij Evidensia in 2019 kunnen onze werknemers zich aanmelden bij de IVC Evidensia Academy, waar een ruim aanbod aan cursussen, opleidingen en trainingen beschikbaar is.

Wij zijn benieuwd wat jij ons team kunt brengen!
Ben jij ook benieuwd naar ons? Solliciteer dan hier, of mail jouw CV en motivatie naar informatie@vankoptotstaart.nl, t.a.v. Cathy van Hoorn.


Dierenkliniek van Kop tot Staart

Dierenkliniek van Kop tot Staart

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Cathy van Hoorn
0229-265005
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Grote Beer 9
1622ES Hoorn
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken