Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Vacature dierenarts gezelschapsdieren

Wil jij de best mogelijke veterinaire zorg bieden en wil je jezelf graag verder ontwikkelen als dierenarts? Dan is deze vacature interessant voor jou!

Per 1 oktober 2018 zijn wij op zoek naar een enthousiaste dierenarts gezelschapsdieren die van aanpakken houdt. Interesse voor bijzondere dieren en/of orthopedie is een pré. Enige ervaring heeft de voorkeur.

Dierenkliniek Velp-Veluwezoom bestaat uit 2 locaties in Velp en Rheden en is sinds kort aangesloten bij de Evidensia groep. We werken in een enthousiast en gedreven team van 3 dierenartsen en 6 paraveterinairen. We hebben een leuk, trouw én gemotiveerd klantenbestand.

Naast eerstelijns werk voeren wij ook een aantal tweedelijns behandelingen uit. Wij behandelen honden, katten, konijnen, knaagdieren, reptielen en vogels. We beschikken over uitgebreide diagnostische mogelijkheden waaronder digitale röntgen, echografie, in huis bloedanalyse en rhinoscopie. Verder voeren we ook laparoscopische sterilisaties uit en werken we natuurlijk met moderne anesthesiebewaking.

Dit alles in een prachtige woon- werk omgeving dichtbij Arnhem aan de Veluwezoom!

Onze speerpunten zijn:

Tijd en aandacht voor dier en eigenaar, gelukkige en gezonde huisdieren, hoge kwaliteit diergeneeskundige, korte lijnen én natuurlijk plezier in het werk. Spreekt je dit aan? Ben je klantgericht, flexibel en heb je goede communicatieve vaardigheden? Dan maken wij graag kennis met jou.

Wij bieden:

* Een dienstverband voor ongeveer 30 uur per week.

* Salariëring passend bij werkervaring. * Een persoonlijk ontwikkel- en begeleidingstraject zoals de Evidensia Graduate Academy voor net afgestudeerde dierenartsen. Voor ervaren dierenartsen die zich verder willen ontwikkelen zijn er uitgebreide scholingsmogelijkheden, differentiatie trajecten en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Evidensia staat voor goed opgeleide medewerkers, die opvallen als kundige en empathische dierenartsen.

* Een gunstige dienstregeling mét uitzicht op de komst van een dierenziekenhuis/spoedkliniek in de regio Arnhem.

* Korte lijnen met diverse veterinaire specialisten en een groot netwerk voor de beste veterinaire zorg.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar marte@dierenkliniekvelp.nl. Voor vragen kan je bellen met: 026-3647260 en vraag naar Marte Cuppens-Joosten.


Dierenkliniek Velp-Veluwezoom

Dierenkliniek Velp-Veluwezoom

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Marte Cuppens-Joosten
0263647260
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Boulevard
6881 HN Velp
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken