Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1868

Dierenkliniek Vondelpark is de oudste en grootste onafhankelijke praktijk van Amsterdam. Het is een bijzondere praktijk in een uniek, sfeervol pand op een prachtige locatie in de mooiste buurt van Amsterdam-Zuid! Onze klantenkring is heel gemotiveerd wat uitgebreide mogelijkheden biedt voor het uitoefenen van leuke diergeneeskunde.

Onze kracht ligt in het geven van nét dat extra beetje echte aandacht voor dier en eigenaar en dat combineren we met de laatste nieuwtjes in de diergeneeskunde, met humor en veel empathie.

Wij geloven dat een hecht en gevarieerd team de basis is voor een succesvolle praktijk en een fijne werkplek. We werken om te leven en leven niet om te werken. Ook in deze drukke tijden zoeken we samen naar creatieve oplossingen om zoveel mogelijk patiënten optimaal te helpen zonder daarbij onszelf tekort te doen.

Het is een drukke praktijk waar we zowel eerste-, als tweedelijns zorg bieden. We opereren veel en voeren tandheelkunde en kattengeneeskunde op hoog niveau uit (wij zijn er trots op dat we het ISFM predicaat Cat Friendly Clinic Gold mogen voeren). Wij vinden het belangrijk dat al onze collega's zich (blijven) ontwikkelen en bieden daartoe uitgebreide mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat wij op verschillende vakgebieden bovengemiddeld veel kennis in huis hebben. En heb je goede ideeën, dan zijn helpen wij je graag om deze te realiseren.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfstandige, klantvriendelijke multi-tasker met gevoel voor humor en gevoel voor mensen. Je moet een echte teamplayer zijn en het beheersen van de Engelse taal is een must. Woon je in (de buurt van) Amsterdam (of Heemstede voor onze tweede vestiging) dan is dat een pré.

Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van ons superteam (en daar zijn we trots op!) met 10 dierenartsen en 13 paraveterinairen (+ co-assistenten en stagiaires). Zowel ervaren dierenartsen als collega's met minder ervaring zijn van harte uitgenodigd om te reageren. Voor beide partijen hebben wij alles in huis om fijn en uitdagend werk te realiseren. Betaling boven CAO. En behalve af en toe een halve zaterdag, nooit meer dienst! Onze spoeddiensten worden namelijk opgevangen door het Medisch Centrum voor Dieren en HUGO. Hoe fijn is dat?!

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Sollicitaties mogen naar cindy@dierenkliniekvondelpark.nl tav Cindy Reijne. Voor meer informatie kun je ook mailen of anders bellen op 020-6620101


Dierenkliniek Vondelpark

Dierenkliniek Vondelpark

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
F. Visser
020-6620101
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Sophialaan 53
1075 BP Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken