Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Vacature dierenarts Amsterdam

Werken bij dierenkliniek Westerpark is gezelligheid en hard werken in een hecht team. We staan samen klaar om onze klanten en hun dieren optimaal te helpen. Dierenkliniek Westerpark is een drukke, typische Amsterdamse stadspraktijk met clientèle uit alle werelddelen en lagen van de bevolking. Dat maakt het werken in onze praktijken afwisselend en uitdagend. We zoeken dierenartsen die zich elke dag willen verbeteren en ook op sociaal gebied stevig in hun schoenen staan. We bieden een werkomgeving waarin je alle gelegenheid krijgt om je eigen talenten en interesses uit te diepen en te ontwikkelen.

Dierenkliniek Westerpak heeft twee vestigingen in Amsterdam waar 4 dierenartsen en 8 assistenten werkzaam zijn. Wij zijn een praktijk van de stad en voor de stad. Gastvrijheid en laagdrempelig contact met alle lagen van de bevolking en vele nationaliteiten zijn voor ons belangrijk.

De praktijk is dagelijks geopend van 0900 tot 2000. In het weekend op de zaterdag morgen. Nacht en weekend diensten worden gedaan door het Medisch Centrum voor Dieren.

Het Medisch Centrum voor Dieren ligt op een steenworp afstand en een paar km verderop is er sinds een half jaar een tweede verwijscentrum geopend. Hierdoor hebben we veel specialistische kennis in de buurt en door een nauwe samenwerking zorgen we voor optimale zorg.

Per 1 januari zoeken we een dierenarts:

Een dierenarts die sociaal vaardig is, stevig in zijn of haar schoenen staat en samenwerken als een belangrijke waarde ziet. Ervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk. Er is altijd back-up vanuit de andere vestiging. We hebben een team met veel ervaring op uiteenlopende gebieden, dus veel kans om jezelf te ontwikkelen! Je krijgt een contract voor minimaal 24 uur, in overleg kan dat meer worden.

Neem contact op met Elleke frumau, dierenarts en eigenaar

ellekefrumau@gmail.com of 0641396282

www.dierenkliniekwesterpark.nl


Dierenkliniek Westerpark

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Elleke Frumau
06-41396282
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Spaarndammerstraat 26
1013 SW Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken