Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2190

Kom jij ons team versterken?

We zoeken 2 nieuwe dierenartsen voor beiden 20 - 40 uur per week, inclusief om de week de zaterdag. Andere dagen zijn in overleg.

Wie zijn wij en wat bieden wij ?

Wij zijn een middelgrote gezelschapsdierenkliniek in Amstelveen met als patiënten vooral honden, katten en konijnen. We zijn een zelfstandige kliniek, dus we nemen onze eigen beslissingen en hebben voldoende tijd voor onze consulten. We hebben dierenartsen van niveau en behandelen veel zelf. We hebben een ruime operatieafdeling waarin we ook meer uitgebreide operaties doen, dus niet alleen castraties. Daarnaast hebben we de mogelijkheid tot extra onderzoek zoals echo’s, röntgen en uitgebreid bloedonderzoek in huis. Ook hebben wij de optie om dieren langer op te nemen voor meer intensieve zorg.

In het algemeen vragen onze klanten de beste zorg, inclusief uitgebreid onderzoek, operaties en doorverwijzingen. Dit geeft ons werk veel voldoening en maakt elke dag uitdagend.

’s Avonds, ‘s nachts en tijdens officiële feestdagen zijn wij gesloten. Wel is de kliniek op zaterdag open van 10-15 uur. Hierdoor kunnen wij onze patiënten goed begeleiden. In geval van spoed buiten openingstijden maken wij gebruik van een spoeddienst.

Ons enthousiaste vrouwenteam bestaat uit 4 dierenartsen en 6 paraveterinairen met veel kennis en ervaring. We streven naar een goede samenwerking waarvoor de nodige humor niet mag ontbreken. Zelfs de honden gaan mee naar het werk en zitten sociaal met z’n allen achter de balie.

Kortom we bieden een leuke baan met super collega’s, waarin je zelfstandig kunt werken, maar waar ook genoeg mogelijkheid tot overleg is.

Naar wie zijn we op zoek ?

We zoeken een leuke collega die zich flexibel kan opstellen. Het is nodig om zelfstandig te kunnen werken, waardoor enige ervaring wenselijk is. Maar vooral zoeken we een collega met grote betrokkenheid naar onze patiënten en cliënten, dus een dierenarts met passie!

Hopelijk tot snel!


Dierenkliniek Westwijk

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Karen van Wijk
0655781210
Website: bekijk website
Adres:
Slingerduin 16
1187JM Amstelveen
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Westwijk

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken