Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2447

Dierenkliniek Zuidplas gaat groeien! Ben jij of ken jij een gezellige gezelschapsdierenarts die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn ook op zoek. Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij?

Dierenkliniek Zuidplas is een goed geoutilleerde eerstelijns gezelschapsdierenkliniek in Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Ons team bestaat op dit moment uit 4 dierenartsen en 5 paraveterinairen en een administratief medewerkster. Wij beschikken onder andere over digitale röntgen, uitstekende bewakingsapparatuur, laparoscopie en een uitgebreid in-huis laboratorium.

Dit ben jij:

Een gepassioneerde en gezellige gezelschapsdierenarts die (op termijn) zelfstandig kan werken. Je streeft ernaar om iedere dag tot een succes te maken met je collega’s. Enige ervaring is een pré, maar geen vereiste. Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en houdt van de interactie met de huisdieren en hun eigenaren. Je zult ingezet worden op alle drie de locaties. Daarnaast ben je bereid om enkele zaterdagen te werken. Daar staat tegenover dat wij geen oproepdiensten en geen nachtdiensten hebben.

Wat kunnen wij jou bieden:

Als dierenarts bij dierenkliniek Zuidplas heb je een baan met veel kansen, praktijkondersteuning en een marktconform salaris. En natuurlijk ook met goede begeleiding? Wij vinden dierenwelzijn en collegialiteit belangrijk en bieden jou de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in de door jouw gewenste richting, door middel van nascholingen en cursussen. Uren zijn in overleg, de voorkeur gaat uit naar minimaal 24 uur. Er is voldoende ruimte voor overleg, waarmee we de best mogelijke zorg kunnen leveren aan onze patiënten.


Dierenkliniek zuidplas

Dierenkliniek zuidplas

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Chantal Breedveld
Website: bekijk website
Adres:
Steenbakkerij 3
2913LJ Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek zuidplas

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken