Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 1705

Dierenarts 24/ 32/ 36 uur - Dierenziekenhuis Rotterdam

Momenteel zitten wij in een grote verbouwing, maar het wordt prachtig! Ons moderne Dierenziekenhuis wordt uitgebreid en vernieuwd!

https://www.dierenziekenhuis.nl/site/verbouwing-van-dierenziekenhuis-rotterdam

Met deze verbouwing ontstaan nieuwe plannen en ideeën, daar hebben we een ervaren dierenarts hard bij nodig! Kom gerust langs of plan een meeloopdag in.

Dierenziekenhuis Rotterdam leren kennen? Check de links:

Onze klanten zijn tevreden:

Reviews Dierenziekenhuis Rotterdam

Ons team lacht:

Het team

Wie zijn wij?

Wij zijn het eerste Dierenziekenhuis van Nederland. Een goed uitgeruste, vooruitstrevende en onderscheidende kliniek die klantvriendelijkheid en passie voor dieren en diergeneeskunde hoog in het vaandel heeft staan.

Onze expertises

Dierenziekenhuis Rotterdam is onderdeel van Evidensia. Met een jong en enthousiast team werken wij aan de gezondheid van gezelschapsdieren.

Het moderne Dierenziekenhuis beschikt over vele faciliteiten en als dierenarts heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Door de nauwe samenwerking, moderne apparatuur en de diversiteit van klanten is het een uitdagende en prettige werkomgeving.

Behandelingen

Naast het Dierenziekenhuis hebben wij nog twee kleinere praktijken die gezamenlijk een grote regio in Rotterdam bedienen.

Locaties Dierenziekenhuis Rotterdam

Jouw rol in het Dierenziekenhuis

Dierenziekenhuis Rotterdam kent vele veterinaire disciplines en als dierenarts werk je voornamelijk vanuit de hoofdlocatie. In gezamenlijkheid met andere dierenartsen rouleer je op de andere vestigingen. In teamverband werk je aan verdere verbetering van de kwaliteit en de zorgverlening.

Als dierenarts beantwoord je zelfstandig veterinaire vraagstukken (preventief en curatief), je doet methodisch onderzoek en stelt zelfstandig een diagnose om tot een gedegen en passend plan van aanpak te komen. Je voert therapeutische interventies uit. Tevens heb je de mogelijkheid om zelfstandig diverse operaties uit te voeren en je daarin verder te ontwikkelen.

Gevraagd profiel

Wij zijn op zoek naar een dierenarts (minimaal 1-2 jaar werkervaring) die zelfstandig kan werken met een open en communicatieve houding naar klant en collega’s. Je bent flexibel en breed inzetbaar. Leergierigheid en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel. Daarnaast neem je deel aan de roulatie van weekend- en avonddiensten (geen nachtdiensten).

Er is veel aandacht voor persoonlijke en veterinaire ontwikkeling in de vorm van nascholings- en doorgroeimogelijkheden middels o.a. de Evidensia academy.

Ons volgen? Dat kan:

Website

Facebook

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan snel door je motivatiebrief met CV naar Jelle Stegenga te sturen. E-mailadres: j.stegenga@dierenziekenhuis.nl


Dierenziekenhuis

Dierenziekenhuis

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Jelle Stegenga
0623141295
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Pascalweg 4
3076 JP Rotterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken