Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 1889

Junior Dierenarts

Zit jij in de eerste 3 jaar van je carrière als dierenarts? Heb je de ongelofelijke behoefte om te leren, honger naar ingewikkelde cases en snak je ernaar om de boeken in te duiken en onderzoek te doen? Lees dan snel verder.

Dierenziekenhuis Rotterdam is de perfecte leerschool om je van junior door te ontwikkelen naar expert.

Total care concept: de perfecte leerschool

Bij Dierenziekenhuis Rotterdam bieden we een total care concept. Dat houdt in dat we veel meer bieden dan basiszorg en een breed scala aan specialisaties in huis hebben. Voor jou betekent het een onuitputtelijke bron van kennis in een omgeving waar collega’s graag hun expertise delen. Daarbij krijg je professionele begeleiding en coaching om je verder te ontwikkelen.

Professionele begeleiding en coaching

Op de werkvloer heerst een informele sfeer waarin collega’s makkelijk bij elkaar naar binnen lopen, casussen bespreken en kennis met elkaar delen. Vanuit het hoofdkantoor heb je de mogelijkheid om een 2-jarig traineeship te volgen. Hierin krijg je handvatten om je als professional te ontwikkelen in alle andere facetten van het werkveld. Denk aan communicatie met klanten, omgaan met werkdruk en leiding geven. Gedetailleerde informatie over het Graduate Course programma vind je hier.

Oké, klinkt goed. Hoeveel ruimte krijg ik om mijn leerhonger te stillen?

Bij Dierenziekenhuis Rotterdam gaan we voor de beste zorg, daarom bieden we junior dierenartsen veel ruimte om hun specialisatie te ontdekken én te ontwikkelen. Je doet chirurgische ervaring op en we stimuleren je om onderzoek te doen. Stel je voor dat een dier terugkerende klachten heeft, dan krijg je bij ons de ruimte en tijd om dit te onderzoeken. Je duikt de boeken in, doet uitgebreid onderzoek in ons eigen laboratorium en spart met collega’s in je zoektocht naar de juiste behandeling.

Teamwork

Door ons total care concept is er op de werkvloer een kruisbestuiving tussen de verschillende expertises. Dat faciliteren we met een wekelijks dierenartsen overleg waarin we casussen bespreken. Je collega’s staan altijd voor je klaar om hun visie te delen. Samen is beter en kom je verder. Onze team(building)uitjes dragen bij aan de informele werksfeer waarin we makkelijk bij elkaar naar binnen lopen en van elkaar leren.

Dierenziekenhuis Rotterdam: de zorg centraal

We geloven in meer dan basiszorg, daarom bieden we een langere eerstelijnszorg. We hebben een eigen laboratorium, bieden spoedeisende hulp en specialiseren in disciplines zoals orthopedie, tandheelkunde en cardio- en echografie. Deze zorg leveren we dagelijks met een team van 10 dierenartsen, 14 paraveterinairen, 1 officemanager, 1 telefoniste en 1 directeur. Onze manier van werken en de wijze waarop de organisatie is ingericht heeft als doel om jou als dierenarts zo goed mogelijk je werk te laten doen. Zo gaan we samen voor de beste zorg.

Sollicitatieprocedure en inwerkperiode

De sollicitatieprocedure start met een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Daarna bieden we een meeloopdag aan zodat je een beter gevoel krijgt bij onze organisatie en de juiste beslissing kunt nemen.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten

Heb je vragen n.a.v. deze vacature? Onze directeur Jelle staat je graag te woord. Bel 06 2314 1295 of mail naar j.stegenga@dierenziekenhuis.nl.


Dierenziekenhuis

Dierenziekenhuis

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon:
Jelle Stegenga
0623141295
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Pascalweg 4
3076 JP Rotterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken