Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2528

Vacature Senior Dierenarts

Als je doet wat je je deed, krijg je wat je kreeg. Toe aan een nieuwe uitdaging? Kom op gesprek. Lees verder als je gelooft in de kracht van kennisdeling, een total care concept, teamwork en persoonlijk klantcontact.

Zo ziet je nieuwe baan eruit bij Dierenziekenhuis Rotterdam

Wanneer je het recent verbouwde Dierenziekenhuis met zeven spreekkamers binnenloopt, schiet je een idee te binnen. Door de transparante deuren betreed je de lichte ruimte, begroet je collega’s bij de balie en de mensen in de wachtkamer. Voordat je spreekuur start loop je bij een collega binnen om je idee voor te leggen, dat wordt enthousiast ontvangen. Eigen inbreng en nieuwe ideeën voor de beste zorg zijn hier welkom. Met dezelfde openheid ontvang je de bezorgde diereigenaren.

Na het spreekuur start het OK programma. Tussendoor beantwoord je vragen, overzie je de situatie en ben je in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden en snel beslissingen te nemen. Tijdens een operatie doet zich een complicatie voor en staan je collega’s klaar om mee te denken. Aan het einde van de werkdag loop je met een goed gevoel de deur uit. Je telefoon licht op met een berichtje van je collega: ‘Mooie operatie vandaag en goed opgelost.’

De zorg centraal

Dagelijks leveren we met een team van 10 dierenartsen, 14 paraveterinairen, 1 officemanager, 1 telefoniste en 1 directeur een total care concept. Onze manier van werken en de wijze waarop de organisatie is ingericht heeft als doel om jou als dierenarts zo goed mogelijk je werk te laten doen. Je hebt jaren geïnvesteerd in je studie en de ontwikkeling van je skills. Wij zien het als onze taak om alles daaromheen goed te organiseren: de planning, financiële administratie, roosters en het HR beleid. Onze organisatie is ingesteld op het ondersteunen en stimuleren van jouw persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke groei. Zo geven we samen de beste zorg.

Total care: het beste voor het dier

Stel je voor dat je hond tijdens de avondwandeling zijn poot breekt. Dan wil je naar de kliniek waar ze jou en je hond kennen. Daarom zijn wij open tot 23:00 en geloven we in een langere eerstelijnszorg. We leveren meer dan basiszorg. We hebben een eigen laboratorium, leveren spoedeisende hulp en specialiseren in disciplines zoals orthopedie, tandheelkunde en cardio- en echografie. Er is een breed scala aan kennis in huis die we graag met elkaar delen.

Samen is beter

Door ons totale care concept ontstaat er op de werkvloer een kruisbestuiving tussen de verschillende expertises. Kennis is macht, kennis delen is kracht. Dat faciliteren we met een wekelijks dierenartsenoverleg waarin we casussen bespreken. Je collega’s staan altijd klaar om hun visie te delen. Anderzijds ben jij een vraagbaak voor je collega’s en haal je er plezier uit om paraveterinairen op te leiden. Samen is beter en kom je verder. Onze team(building)uitjes dragen bij aan de informele werksfeer waarin we makkelijk bij elkaar naar binnen lopen en van elkaar leren.

Sollicitatieprocedure en inwerkperiode

Een nieuwe werkplek, nieuwe collega’s, een nieuwe omgeving en nieuwe klanten vragen energie en vergen tijd. We nemen daarom de tijd voor jouw inwerkperiode. Het belangrijkste is dat jij je prettig en comfortabel voelt zodat je de beste zorg kunt leveren. De sollicitatieprocedure start met een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Daarna bieden we een meeloopdag aan zodat je een beter gevoel krijgt bij onze organisatie en de juiste beslissing kunt nemen.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten

Heb je vragen n.a.v. deze vacature? Schroom niet om te bellen. Jelle staat je graag te woord. Bel 06 2314 1295 of mail naar j.stegenga@dierenziekenhuis.nl.


Dierenziekenhuis

Dierenziekenhuis

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon :
Jelle Stegenga
0623141295
Website: bekijk website
Adres:
Pascalweg 4
3076 JP Rotterdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenziekenhuis

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken