Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Dierenarts gezelschapsdieren (24-32- 40 uur)

Ons team van 8 dierenartsen en 10 paraveterinairen is op zoek naar een dierenarts! Solliciteer en ontdek deze prachtige werkplek!

Wie zijn wij?

Wij zijn het eerste Dierenziekenhuis van Nederland. Een goed uitgeruste, vooruitstrevende en onderscheidende kliniek die klantvriendelijkheid en passie voor dieren en diergeneeskunde hoog in het vaandel heeft staan. Dierenziekenhuis Rotterdam is onderdeel van Evidensia. Met een jong en enthousiast team werken wij aan de gezondheid van gezelschapsdieren.

Het moderne Dierenziekenhuis beschikt over vele faciliteiten en als dierenarts heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Door de nauwe samenwerking, moderne apparatuur en de diversiteit van klanten is het een uitdagende en prettige werkomgeving. Naast het ziekenhuis hebben wij nog twee kleinere vestigingen die gezamenlijk een grote regio in Rotterdam bedienen.

Jouw rol in het Dierenziekenhuis

Dierenziekenhuis Rotterdam kent vele veterinaire disciplines en als dierenarts werk je voornamelijk vanuit de hoofdlocatie. In gezamenlijkheid met andere dierenartsen rouleer je op de andere vestigingen. In teamverband werk je aan verdere verbetering van de kwaliteit en de zorgverlening. Als dierenarts beantwoord je zelfstandig veterinaire vraagstukken (preventief en curatief), je doet methodisch onderzoek en stelt zelfstandig een diagnose om tot een gedegen en passend plan van aanpak te komen. Je voert therapeutische interventies uit. Tevens heb je de mogelijkheid om zelfstandig diverse operaties uit te voeren en je daarin verder te ontwikkelen.

Gevraagd profiel

Wij zijn op zoek naar een dierenarts die zelfstandig kan werken met een open en communicatieve houding naar klant en collega’s. Je bent flexibel en breed inzetbaar. Leergierigheid en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel. Chirurgische ervaring is een aanwinst maar geen must. Daarnaast neem je deel aan de roulatie van weekend- en avonddiensten (geen nachtdiensten).

Arbeidsvoorwaarden

Dierenziekenhuis Rotterdam, hanteert de CAO voor dierenartspraktijken. De salariëring is afhankelijk van werkervaring. Er is veel aandacht voor persoonlijke en veterinaire ontwikkeling in de vorm van nascholings- en doorgroeimogelijkheden middels o.a. de Evidensia academie.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan snel!

Contactpersoon: Jelle Stegenga, j.stegenga@dierenziekenhuis.nl

Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk eens op onze website; www.dierenziekenhuis.nl of via de socialmedia kanalen Facebook en Instagram.


Dierenziekenhuis

Dierenziekenhuis

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Jelle Stegenga
0623141295
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Pascalweg 4
3076 JP Rotterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken