Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1619

Gezocht: gezelschapsdierenarts – Diergeneeskundig Centrum Zeeland, een gezellige en groeiende praktijk met het strand van Renesse om de hoek!

Diergeneeskundig Centrum Zeeland in Noordwelle (naast Renesse) is op zoek naar een Gezelschapsdierenarts (m/v) voor 16-24 uren per week.

Wij zoeken een enthousiaste en klantvriendelijke gezelschapsdierenarts die samen met ons verder aan onze praktijk wil bouwen.

Je werkt zelfstandig, ervaring daarin is een pre. Tegelijk ben je onderdeel van ons team en kun je goed samenwerken. Hoog in het vaandel staan bij ons klantgerichtheid, collegialiteit, flexibiliteit en stressbestendigheid. Ook recent afgestudeerden met praktische ‘vlieguren’, op zoek naar ruimte om te ontwikkelen en te leren, nodigen we van harte uit te solliciteren.

Onze praktijk voor 1e-lijns diergeneeskunde is uitgerust met moderne apparatuur. Zo beschikken we over een klein laboratorium, een digitale röntgen, een echo en een ruime operatiekamer. Onder leiding van een ervaren dierenarts worden er ook gedeeltelijk 2e-lijns operaties uitgevoerd.

Word jij onze nieuwe collega, die zich aan onze vooruitstrevende praktijk wil verbinden, zijn eigen plek wil creëren en zich verder wil ontwikkelen?

Er is veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. We horen graag van je middels een schriftelijke sollicitatie aan Diergeneeskundig Centrum Zeeland, ter attentie van Vivian de Jonge, Zuidwelleweg 4, 4326 SG Noordwelle of email naar dczeeland@planet.nl. Bellen kan uiteraard ook, ook bij behoefte aan meer informatie. Je bereikt Vivian op 0111-463000.


Diergeneeskundig Centrum Zeeland

Diergeneeskundig Centrum Zeeland

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Vivian de Jonge
0111-463000
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Zuidwelleweg 4
4326SG Noordwelle
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken