Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1905

Vacature gezelschapsdierenarts Tholen (Zeeland)

Voor een kleine zelfstandige dierenkliniek op het randje van Zeeland vlak bij Bergen op Zoom zijn wij op korte termijn op zoek naar een gezelschapsdierenarts.

Wij werken vanuit een goed geoutilleerd pand (uitsluitend op afspraak) met een klein team en een fijn klantenbestand. De praktijk ligt in de winkelstraat en vlak bij de gezellige haven van Tholen-stad. Klantvriendelijkheid en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel.

Door ziekte van een van de dierenartsen en de toenemende drukte in de praktijk zoeken wij een fijne collega met enige ervaring voor een langdurige samenwerking. Uren en werktijden zijn flexibel. De enige vereiste op korte termijn is dat je na een passende inwerkperiode het ziet zitten om samen met een ervaren paraveterinair zelfstandig spreekuur te draaien, waarbij je wel altijd telefonisch overleg kan plegen.

Kom jij ons gezellige team versterken in de mooiste provincie van Nederland en help je ons uit de brand? Stuur dan je brief +CV naar sollicitatie@dierenkliniekdeeendracht.nl

Voor een kijkje in de kliniek zie onze website: www.dierenkliniektholen.nl


Dk de Eendracht

Dk de Eendracht

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon:
Hans Boer
0166607489
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Eendrachtsweg 8
4691EK THOLEN
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken