Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1725

Vacature parttime dierenarts GD dierenkliniek de Monnickskamp te Huizen

Wij zijn per begin september as. op zoek naar een nieuwe dierenarts gezelschapsdieren voor ons gezellige team in Huizen. In verband met het zwangerschapsverlof van een dierenarts en op termijn vervanging van een dierenarts, zijn wij op zoek naar een frisse aanvulling als versterking voor ons team.

Wat kan je van ons verwachten

Wij zijn een drukke praktijk waar de nadruk ligt op 1e lijns diergeneeskunde met speerpunten naar 2e lijns . Aandacht voor patient en eigenaar en kwaliteit staan bij ons in een hoog vaandel . Hierdoor hebben wij een hele trouwe en loyale klantenkring. We zullen zorgen voor een goede begeleiding zodat je je vertrouwd en welkom voelt in ons team en ingewerkt raakt door ervaren dierenartsen en paraveterinairen.

Wat zoeken we?

Een enthousiaste dierenarts Ervaring is niet noodzakelijk maar wel een pre. Een goede werkhouding is des te belangrijker naast zelfstandig kunnen werken mbt spreekuren en lichte operaties. In de basis zijn wij op zoek naar iemand die een parttime functie in kan vullen – de dagen en de uren zijn nog in te vullen en alles is op voorhand mogelijk.

Graag maken wij kennis met je om te kijken of we bij elkaar passen. Stuur ons je CV en motivatie naar demonnickskamp@xs4all.nl en wij nodigen je uit voor een gesprek!

Namens het team , Dierenkliniek de Monnickskamp Huizen 18-01-2020


DK de Monnickskamp

DK de Monnickskamp

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Teun van der Wende
0621215049
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Monnickskamp 14
1273JS Huizen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken