Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Ben jij een dierenarts die houdt van aanpakken, maar ook graag blijft leren en ontwikkelen en deze kennis wil inzetten in het werk? Dan willen we je graag uitnodigen om bij ons aan de slag te gaan.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over veel energie, houdt van aanpakken en bent in staat om op een prettige manier je kennis in te zetten voor het dier en de klant. Zelfstandig werken doe je regelmatig en in teamverband werken is voor jou ook niet vreemd. Daarnaast beschik jij over de volgende kwalificaties:

- je hebt empathie voor de klant

- uiteraard ben je fan van dieren

- je weet van doorpakken als dat nodig is

- je bent afgestudeerd richting gezelschapsdieren (bij voorkeur 2 jaar werkervaring), of

- je hebt enkele jaren ervaring als veearts, maar wil de overstap naar gezelschapsdieren

Wie zijn wij?

Dierenkliniek Stapel en Haanebeek is al meer dan 30 jaar gevestigd in het centrum van Culemborg. Onze kliniek is een gezellige en drukke gezelschapsdierenkliniek waarbij klantvriendelijkheid en service voor op staan. We werken met drie dierenartsen en drie dierenartsassistenten hierin samen. Binnen ons team is samenwerken en samen ontwikkelen belangrijk.

We zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. We maken onder andere gebruik van moderne echo apparatuur, digitale röntgen en tandheelkunde-unit. Onze kliniek is in de afgelopen periode flink ontwikkeld en we blijven ontwikkelen om zo verder te professionaliseren.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige baan als gezelschapsdierenarts met veel verantwoordelijkheid binnen een kliniek met een fijne no-nonsense sfeer, waar oog is voor mensen én dieren. Door de korte lijnen speel jij gemakkelijk een rol in de ontwikkeling van onze kliniek. Uiteraard krijg je een marktconform salaris. Je komt te werken in een gezellige kliniek waarbij meedenken over verdere ontwikkeling zeer gewaardeerd wordt. Er is ruimte voor het investeren in je eigen ontwikkeling. We werken met een flexibele dienstenregeling (maximaal 1 nachtdienst per week en 1 weekenddienst per maand). Je werk uren kunnen in overleg, maar je kunt minimaal 24 uur bij ons aan de slag.

En nu?

Lijkt je het leuk om bij ons aan de slag te gaan? Bel dan gerust, we zijn bereikbaar op 06-13711076. We kunnen dan een afspraak plannen voor een gesprek. Een mail sturen om je interesse kenbaar te maken mag ook. Dit kan naar info@stapelhaanebeek.nl. Wil je een keer kijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Dan nodigen we je uit om eens mee te lopen, zodat je de sfeer kan proeven en een beeld kan krijgen van wat we doen.


DKL Stapel & Haanebeek

DKL Stapel & Haanebeek

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Jantien Haanebeek
0345 512207
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Zandstraat37
4101 EC Culemborg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken