Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar

Wij zijn op zoek naar jou !

Dierenarts, gezelschapsdieren, 20 – 30 uur per week.

Wie zijn wij?

Dierenkliniek Westervoort–Duiven is een dierenkliniek die de tijd neemt voor mens en dier.

Wij zijn een team dat bestaat uit 2 dierenartsen, 4 assistentes en een praktijkmanager.

We hebben deze praktijk nu 4 jaar en zijn in Juli 2016 verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie. Ons nieuwe pand is fris en modern en van veel gemakken voorzien.

Onze locatie is centraal in Westervoort gelegen, vlak tegen Arnhem aan. Dichtbij snelwegen en op een paar minuten lopen van het treinstation.

We zoeken een nieuwe collega die zelfstandig is en weet aan te pakken. Die het een uitdaging vind om deel van het team te zijn maar ook zijn/haar leiderskwaliteiten benut. Die meedenkt over de te varen koers, die enthousiast is maar ook de rust bewaart. Kortom een blijde teamplayer met hart voor mens en dier maar ook voor de zaak. Die op termijn misschien wel zin heeft om te associëren.

We vinden het een pre als je ervaring hebt en/of extra vaardigheden, kennis of kunde op een deelgebied (of bezig bent te ontwikkelen).

De functie is vooralsnog voor 3–4 dagen per week, vakanties en inval. Mogelijkheden tot doorgroei zijn aanwezig. Uren kunnen in overleg ingevuld worden.

We hebben 1 x per week een avond- en nachtdienst en ongeveer 1 x per 5 weken een weekenddienst en verwachten dat je daarin participeert.

Bekijk onze website en Facebook pagina eens en mochten die je aanspreken bedenk dan of je huidige baan nog bevalt of dat het tijd is voor een overstap. (om de sfeer te proeven mag je natuurlijk ook gewoon langskomen).

Ben jij die leuke zelfstandige dierenarts die zin heeft om eens verder te kijken? Die zijn loopbaan eens een andere nieuwe verfrissende draai wil geven? Of is het je droom ooit voor jezelf te beginnen? Wellicht ligt hier jouw kans.

Herken jij jezelf in het bovenstaande en wil je in een moderne kliniek aan de slag? Mail dan je cv, motivatie en foto naar fs@dierenkliniekwestervoort-duiven.nl van Fenny Slagboom, praktijkmanager.


Dkl westervoort-duiven

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
Fenny Slagboom
0263114889
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Kerkstraat 1
6931 DR Westervoort
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken