Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 1575

Spoedarts gezocht voor dierenziekenhuis Zuidoost Brabant te Geldrop!

Lijkt het jou fantastisch en uitdagend om werkzaam te zijn in een gloednieuw Dierenziekenhuis? Dan hebben wij de baan voor jou! Op 6 juli 2020 zijn namelijk de deuren geopend van ons nieuwe en moderne Dierenziekenhuis in het Brabantse Geldrop. Wij zijn op zoek naar een gezelschapsdierenarts voor de spoed en opname afdeling.

Wij zijn een 24-uurs spoed en verwijskliniek voor Evidensia praktijken in de regio.

Wij zoeken
Een gemotiveerde gezelschapsdierenarts die zich wil ontwikkelen in de spoedzorg en die het uitdagend vindt een nieuw ziekenhuis en nieuw team mee verder vorm te geven. Tevens ben jij iemand die het leuk vindt om mee te denken en input te leveren hoe we de zorg voor onze dieren steeds weer kunnen verbeteren. Jij bent flexibel, ambitieus en stressbestendig.
Je werkzaamheden bestaan uit spoed en verwijswerkzaamheden en de zorg voor de opname pati√ęnten.

Wij bieden
* Een uitgebreid takenpakket, waarin je kunt groeien binnen het vak op onderwerpen in emergency and critical care. Wij bieden, via o.a. Evidensia Academy, mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling van jou als dierenarts
* Uren in overleg
* 25 vakantiedagen per jaar obv fulltime dienstverband.
* Betaling en arbeidsvoorwaarden volgens richtlijnen CAO

Spreekt dit je aan en ben je dus op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met veel carrièremogelijkheden? Dan maken wij graag kennis met je. Stuur je brief met CV naar Bonnie Jansens via email: bonnie.jansens@evidensia.nl Heb je aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met op met Bonnie Jansens (Clinical Director) telefonisch op nummer 06-39008388

Evidensia

Wij zijn een onderdeel van IVC Evidensia, de grootste dierenartsgroep in Europa. Evidensia heeft de ambitie om de kwaliteit van diergeneeskunde naar een nog hoger niveau te tillen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de Evidensia Academy. De Academy biedt een scala aan nascholingsmogelijkheden voor al onze medewerkers.


Evidensia Dierenziekenhuis Zuidoost Brabant

Evidensia Dierenziekenhuis Zuidoost Brabant

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Bonnie Jansens
040-3035153
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Nee
Adres:
Bogardeind 199
5664 EE Geldrop
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken