Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2346

Ben jij dé (jonge, startende) gezelschapsdierenarts die wij zoeken?

Bij Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn zijn we voor onze vestigingen Kliniek Waleweingaarde en Kliniek Gemzenstraat in Apeldoorn op zoek naar een dierenarts gezelschapsdieren voor 20 - 30 uur per week.

Wie zijn wij?

Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn (GPDA) is een gezelschapsdierenartsenpraktijk met drie vestigingen verdeeld over Apeldoorn. Wij hebben een enthousiast team van 6 dierenartsen, 13 paraveterinair assistentes en een praktijkmanager.

Wij vinden een prettige werksfeer en een veilige werkomgeving voor alle werknemers belangrijk. Door collegiale intervisie en reflectie blijven we leren van elkaar en stimuleren we voortdurend de verbetering van onze dienstverlening.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, ondernemende gezelschapsdierenarts voor 20 – 30 uur per week die beschikbaar is in de periode december 2022 tot juni 2023. Het gaat om een waarneming vanwege zwangerschapsverlof van twee van onze dierenartsen. Eventuele mogelijkheden tot een verlenging van het contract kunnen nader worden besproken. We bieden een veelzijdige functie waarbij je participeert in een gunstige regeling van weekend- en avonddiensten in een samenwerkingsverband met collega-praktijken in Apeldoorn. Ook reacties van ZZP-dierenartsen zien wij graag tegemoet.

Wat bieden wij?

Je komt in een gezellig en betrouwbaar team te werken waar veel mogelijkheden zijn voor persoonlijke ontwikkeling, intern overleg en persoonlijke begeleiding. Onze klinieken beschikken over een uitgebreide operatieruimte, röntgen- en echokamer en tandheelkundige apparatuur en -instrumentarium.

Benodigde competenties en ervaring

Je hebt een afgeronde academische opleiding diergeneeskunde. Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Grote accuratesse en bewegingsvaardigheid voor het uitvoeren van diergeneeskundige en operatieve handelingen;
  • Flexibiliteit, oplettendheid, daadkracht en slagvaardigheid voor het snel inspelen op en handelen in snel wisselende situaties;
  • Probleemoplossend en analytisch vermogen
  • Communicatieve vaardigheden
  • Gevoel voor ethiek

Arbeidsvoorwaarden

Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn hanteert de CAO voor dierenartspraktijken. De salariëring is afhankelijk van werkervaring. De pensioenpremie wordt voor 2/3 deel door de werkgever betaald en er is veel aandacht voor persoonlijke en veterinaire ontwikkeling in de vorm van nascholings- en doorgroeimogelijkheden.

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan snel!


Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn

Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
Sonja Hobbelink
0555215214
Website: bekijk website
Adres:
Gemzenstraat 211
7315 EL Apeldoorn
Nederland

Bekijk alle vacatures van Groepspraktijk Dierenartsen Apeldoorn

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken