Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1845

Heb jij zin om bij een levendige, leuke, vooruitstrevende praktijk te werken waar je verder kan groeien op een half uur van Utrecht? Waar je kan beginnen met veel hulp en coaching van onze dierenartsen? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans! Wij werken vanuit 3 locaties met een enthousiast en hecht team van 10 dierenartsen en 13 assistentes.

Wij zoeken per direct een GEZELSCHAPSDIERENARTS (M/V, uren in overleg)

Ben jij die representatieve en enthousiaste teamspeler? Stel jij iedere eigenaar en huisdier op hun gemak en weet je ze tevreden naar huis te laten gaan met de beste diergeneeskundige zorg? Dan willen we in jou investeren! Wij gaan het liefst voor een lang dienstverband. Wij zullen je de mogelijkheid geven je verder te ontwikkelen en hierin uitgebreid begeleiden (er staat altijd een collega voor je klaar). Qua diergeneeskunde kunnen wij je genoeg uitdaging bieden zoals laparoscopie, orthopedie, scopie, (hart)echo's etc. Daarnaast krijgen wij regelmatig doorverwijs patiënten van omliggende klinieken. En worden wij binnenkort een Cat Friendly Gold kliniek. Kijk gerust op onze website.

Solliciteren?

Spreekt de vacature als gezelschapsdierenarts jou aan of heb je vragen? Geef ons een belletje of een mail, je mag vragen naar Charlotte Tanja – Muilwijk of Erwin van Essen.

Meer informatie over onze praktijk kun je vinden op onze website www.groepspraktijkdierenartsen.nl of social media.


Groepspraktijk Dierenartsen

Groepspraktijk Dierenartsen

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
C.M.Tanja - Muilwijk
0342-418080
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
De Driest, 2
3773 BG Barneveld
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken