Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 1 jaar

Vanuit drie locaties in de Gelderse Vallei zijn wij actief met een team van 9 dierenartsen en 13 assistentes. In onze praktijk in Barneveld worden zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren behandeld. Het is een moderne gezelschapsdierenpraktijk waar 3 gezelschapsdierenartsen werkzaam zijn. Door toenemende groei is er binnen ons team op korte termijn een vacature voor

DIERENARTS M/V GEZELSCHAPSDIEREN (36 uur/week, 1 op 4 dienst)

Deze collega zal z’n functie vanuit Barneveld en Harskamp uitoefenen en kan rekenen op alle ondersteuning en begeleiding die door de kandidaat gewenst wordt.

Wij zoeken een jonge, enthousiaste en communicatief sterke teamplayer. Persoonlijke ontwikkeling en groei worden gewaardeerd en gestimuleerd. Ervaring heeft de voorkeur in verband met zelfstandig spreekuur draaien en diensten doen.

Wij bieden een prettige werk- en woonomgeving.

Meer informatie over Groepspraktijk Dierenartsen is te vinden op onze website: www.groepspraktijkdierenartsen.nl. Interesse? Stuur dan je motivatie, CV en persoonlijke foto zo snel mogelijk naar Erwin van Essen evanessen@groepspraktijkdierenartsen.nl). Graag uiterlijk reactie voor 22 juni 2018.


Groepspraktijk Dierenartsen

Groepspraktijk Dierenartsen

Soort bedrijf: Gemengd
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
C.M.Tanja - Muilwijk
0342-418080
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
De Driest, 2
3773 BG Barneveld
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken