Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1888

Kom jij dit gemotiveerde team versterken?

Dierenartsenpraktijk Deurze-Smilde-Assen is een ruim opgezette praktijk, waar met moderne apparatuur gewerkt wordt aan de hand van de nieuwste kennis en inzichten. Veel onderzoeken en behandelingen kunnen we zelf verrichten. We zijn er voor zowel kleine als grote huisdieren en zijn persoonlijk betrokken bij hun gezondheid. Dat uit zich in tijd, aandacht en liefde die wij besteden aan al onze patiƫnten.

Rol in kliniek. We zijn op zoek naar uitbreiding van ons team. We kijken hierbij niet alleen naar je vaardigheden en kennis, maar voornamelijk naar jou als mens. We vinden het belangrijk dat je in staat bent om zelfstandig naar je eigen functioneren te kijken en daarin te zoeken naar je eigen pad van ontwikkeling. Wij steunen je daarin graag, met feedback, trainingen (bijvoorbeeld via de Academy van Evidensia) en coaching door een gemotiveerd en ervaren team.

Dit breng je mee! Naast een afgeronde academische opleiding diergeneeskunde heb je een proactieve, klantgerichte instelling en ben je communicatief vaardig. Je weet wat je wilt, maar je bent flexibel en breed inzetbaar.


Deurze-Smilde-Assen

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Marlies Witzand
0622859570
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Balkendwarsweg 1a
9405 PT Assen
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken