Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1902

DAPOG zoekt een gezelschapsdierenarts!

Voor onze moderne dierenkliniek in Winschoten zijn wij, in verband met aanhoudende groei van patiënten, op zoek naar een: Dierenarts gezelschapsdieren

Ben jij?

Ben jij de daadkrachtige, flexibele, proactieve en zelfstandige dierenarts die goed kan samenwerken? Beschik je over communicatieve vaardigheden en breng jij positieve energie mee? Dan zoeken wij jou! Werkervaring is geen vereiste, daarom is deze functie ook zeer geschikt voor pas afgestudeerden. Je hebt echter wel een rijbewijs en je staat te popelen om aan de slag te gaan in een omgeving die altijd aan het ontwikkelen is, omdat er immers wordt gestreefd naar de beste zorg voor de patiënten.

Wij bieden

Wij bieden een leuke baan met een gemotiveerd en behulpzaam team om je heen aan! Je werktijden zullen variëren (de contracturen worden in overleg bepaald). Je salaris en voorwaarden zijn conform CAO. Er is vanzelfsprekend ruimte voor ontwikkeling en groei door middel van nascholing en indien je intern een bepaald vakgebied ambieert, dan is de mogelijkheid tot bijscholing er uiteraard.

Waar kom jij terecht?

Wij zijn een vooruitstrevend, moderne kliniek met 2 dierenartsen en 6 paraveterinairen op 1 locatie. Wij behandelen uitsluitend gezelschapsdieren. Je komt terecht in een gezellig en ambitieus team dat altijd bezig is met het uitbreiden van hun kennis en kunde. Kwalitatief goede zorg staat bij ons hoog in het vaandel evenals persoonlijke aandacht voor onze patiënten en hun baasjes.

Enthousiast geworden van deze vacature? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je motivatiebrief en cv naar administratie@dapog.nl t.a.v. Annemiek.


Dierenartsenpraktijk Oost Groningen

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Marlies Witzand
0622859570
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Industrieweg 23
9672 AP Winschoten
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken