Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1904

Hoezo Drentenieren?

Dierenkliniek Norg zoekt een gezelschapsdierenarts. Ervaring is fijn, maar er is ook ruimte om die ervaring bij ons op te doen.

Ben jij

Dé proactieve, klantgerichte dierenarts en ben je communicatief vaardig? Je weet wat je wilt, maar je bent flexibel en breed inzetbaar.

Team

Wij zijn een hecht team met fijne collega's die je graag op weg helpen, we hebben trouwe en vriendelijke klanten en je werktijden zijn bespreekbaar. Je salaris en voorwaarden zijn conform CAO. En er is vanzelfsprekend ruimte voor ontwikkeling en groei door middel van nascholing.

Waar kom jij terecht?

Norg is een veelzijdig esdorp in het noorden van Drenthe. Ook is het oeroud: het bestaat al sinds het begin van de middeleeuwen. Dat geldt helemaal voor de essen en het nabijgelegen Norgerholt. Deze zijn al in de achtste en negende eeuw ontstaan. Leuk aan Norg is dat er in die historische omgeving ook heel moderne activiteiten plaatsvinden.

Welkom!

Enthousiast geworden van deze vacature? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je motivatiebrief en cv naar marlies.witzand@evidensia.nl of bel 06-22859570.


Dierenartsenpraktijk Norg

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Marlies Witzand
0622859570
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Asserstraat 45
9331 JB Norg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken