Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1893

Stad & Land Dierenklinieken

Wil jij werken bij de beste dierenartspraktijk in Noord-Holland? Ga met ons in zee!

 • Werken bij de beste dierenartspraktijk in Noord-Holland, met een 8,8 beoordeeld.
 • Auto van de zaak, zo beweeg jij je makkelijk tussen onze verschillende locaties.
 • Kundig en kleinschalig team, wie wil dat nou niet.
 • Als groep hebben we alle diergeneeskundige zorg onder één dak, radiologie, echografie, cardiologie, orthopedie, tandheelkunde, laboratoriumdiagnostiek, dermatologie, endoscopie, vertel wat jij leuk vindt binnen Stad &Land.
 • Relatiegericht werken, vaste klanten die blij worden van een gezellig praatje.
 • Evidensia Academy, altijd blijven leren zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als vakkennis.

Waar kom je terecht? De combinatie van Stad & Land is hier helemaal voelbaar. Het ene moment voel je de frisse wind van de zee en het andere moment bevind je je in de stad. De meeste patiënten ken je bij naam, we hebben een vaste klantenkring. Doordat Stad & Land Dierenklinieken deel uitmaakt van een regionale groep van 14 gezelschapsdierenpraktijken in Noord-Holland heb je een kijkje in meerdere keukens. Binnen deze vacature ga je aan de slag bij onze locaties in Den Helder en Schagen. Heb je de voorkeur voor een andere samenstelling? Wij denken graag mee!

We bieden jou de kans om samen met ons aan de slag te gaan met het moderniseren van onze praktijken in Den Helder en Schagen. Samen bouwen we aan dé nieuwe sprankelende klinieken van Noord-Holland. Met jouw kunde tillen we de praktijken naar een hoger niveau op het gebied van kwaliteit en uitstraling.

Wat ga je doen? Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf constant te ontwikkelen en jezelf te specialiseren in een deelgebied van diergeneeskunde naar keuze. Je beweegt je tussen twee klinieken. Hier lever je de best mogelijke zorg aan de binnenkomende gezelschapsdieren. De meeste patiënten ken je bij naam, we hebben een vaste klantenkring. Bij Stad & Land oefen je zowel eerste- als tweedelijns diergeneeskunde uit. Dat maakt jouw werkdagen afwisselend en uitdagend.

Wie ben jij? Je bent natuurlijk afgestudeerd als dierenarts. Ervaring is wenselijk, maar de juiste drive en teamspirit staat voorop. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Je steekt graag de handen uit de mouwen
 • Je vindt persoonlijke aandacht belangrijk
 • Je bent flexibel
 • Je bent klant- en relatiegericht
 • Je bent initiatiefrijk en verantwoordelijk
 • Je bent leergierig en staat open voor nieuwe mogelijkheden

Waarom moet je reageren? Ben je op zoek naar een uitdagende en flexibele baan? Dan ontvangen wij jou met open armen. Tijdens de coronatijd wellicht met een enthousiaste elleboog.

Stad & Land biedt jou flexibiliteit in uren en in je startmoment. Daarnaast bieden wij jou een leerzame vlucht tussen twee klinieken, ook dit bepalen we natuurlijk in overleg. Jij zorgt voor onze dieren en wij zorgen voor jou mede via de CAO Veterinaire Sector.

Solliciteer via deze link

https://werkenbij.ivcevidensia.nl/jobs/1306863-frisse-dierenarts?utm_medium=display&utm_source=vetjobs&utm_campaign=s-l-da-schagen-pilot


Stad & Land Dierenklinieken Schagen / Den Helder

Stad & Land Dierenklinieken Schagen / Den Helder

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Esmee van Etten
06291210069
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
De Boog 74 / Achterbinnenhaven 47 -48
1741 MT Schagen / Den Helder
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken